A KDSZSZ online petíciója a volánosok 10%-os bérfejlesztéséért!

Nyitokep_FINAL1600.jpg

A több mint négyezer volános munkavállalót tömörítő Közlekedési Dolgozók Szakszervezeteinek Szövetsége (KDSZSZ) a Volánbusz Zrt.-nél 10%-os bérfejlesztést tart indokoltnak a 2021. évre, ezért aláírásgyűjtést kezdeményez.

A KDSZSZ kiemeli, hogy bérharmonizációs program keretében már idén meg kell kezdeni a volános bérek felzárkóztatását a MÁV-Volán csoporton belül! 

A KDSZSZ elengedhetetlen fontosságúnak tartja, hogy a koronavírus-járvány visszaszorításával és a gazdasági élet talpra állításával a munkavállalók is visszanyerjék optimizmusukat, a jövőbe vetett hitüket. A ’koronavírus-helyzet’ egyik következménye, hogy bizonyos közszolgáltatások felértékelődtek, társadalmi megbecsültségük látványosan megnövekedett; tagjaink kiemelt megpróbáltatások közepette álltak helyt az elmúlt hónapokban.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a nyomásgyakorló képességünk – különös tekintettel a hatályban lévő korlátozó intézkedésekre – korlátozott. Kérjük ezért a VOLÁNBUSZ Zrt. munkavállalóit, hogy online petíciónkat a peticiok.com felületen aláírva, megosztva, véleményezve segítsék elő, hogy megvalósulhasson közös célunk, a 10%-os bérfejlesztés.

Közösen a bérfelzárkóztatásért!

A KDSZSZ elnöksége

28691.jpeg


Közlekedési Dolgozók Szakszervezeteinek Szövetsége    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Közlekedési Dolgozók Szakszervezeteinek Szövetsége, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...