A Budapest-Esztergom vasúti menetrend újratervezéséért!

2018 május 20-tól új vasúti menetrend lép életbe a Budapest-Esztergom vasútvonalon. A változások nagyon sok jelenlegi utasnak kedvezőtlenek lesznek, sok potenciális utasnak pedig továbbra sem jelenenek alternatívát. Követeljük a menetrend újratervezését, amely legalább 30 percenkénti elérést biztosít minden megállóhoz, illetve ami jobban igazodik a valós utasigényekhez, iskola- és munkakezdéshez, iskolából és munkából való hazajutáshoz! Szeretnénk elérni, hogy a MÁV-Start a vonal mentén lakók igényeinek felmérésével és az ő bevonásukkal tervezze újra a menetrendet, mely jobban szolgálja az utasok érdekeit ezzel is csökkentve a párhuzamos 10-es út elviselhetetlen forgalmát.

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.