A Budapest-Esztergom vasúti menetrend újratervezéséért!

2018 május 20-tól új vasúti menetrend lép életbe a Budapest-Esztergom vasútvonalon. A változások nagyon sok jelenlegi utasnak kedvezőtlenek lesznek, sok potenciális utasnak pedig továbbra sem jelenenek alternatívát. Követeljük a menetrend újratervezését, amely legalább 30 percenkénti elérést biztosít minden megállóhoz, illetve ami jobban igazodik a valós utasigényekhez, iskola- és munkakezdéshez, iskolából és munkából való hazajutáshoz! Szeretnénk elérni, hogy a MÁV-Start a vonal mentén lakók igényeinek felmérésével és az ő bevonásukkal tervezze újra a menetrendet, mely jobban szolgálja az utasok érdekeit ezzel is csökkentve a párhuzamos 10-es út elviselhetetlen forgalmát.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Nagy Gábor petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...