A biztonságos tardonai közlekedésért

Mi aláírók támogatjuk és egyben kérjük az illetékes hatóságokat, hogy a felújított úthálózat és az agglomerációba kitelepültek számának emelkedése miatt megövekedett közúti forgalomhoz igazodva, a biztonságos közlekedés érdekében figyelemfelhívó közlekedési táblákat helyezzenek el, illetve gyalogátkelő helyet létesítsenek Tardonán a Dózsa Györgyút 2. szám magasságában (az óvoda bejáratánál), a Kossuth utca, Aradi utca találkozásánál (az orvosi rendelő közelében),  illetve a két Kossuth utcai buszmegállónál.

Mindezeket azért tartjuk szükségesnek, mert ezeken a helyeken - különösen a reggeli óvodai/iskolakezdési, illetve délután végzési időszakban - sok gyermek és idősebb korú személy közlekedik és az úttesten való átjutás fokozottan balesetveszélyessé vált.

Falcsik Attila tardonai lakos    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Falcsik Attila tardonai lakos petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.