Vesszen a Napiszar

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Legális kannabisz Európában!

2014-03-01 04:28:31

Írjátok alá, ha egyetértetek és osszátok legyetek szívesek. Köszi

Magyarul:
Fű de szeretnénk beszélni - Weed like to talk

Tárgy:
Egy európai megoldás, egy európai problémára: a kannabisz legalizálása. Az ECI (Európai Polgári Kezdeményezés) “Fű de szeretnénk beszélni” (Weed like to talk) célja, hogy az EU elfogadjon egy közös politikát a kannabisz előállításának, használatának és értékesítésének ellenőrzéséről és szabályozásáról.

„Jelenleg nincs egységes európai jogi iránymutatás a kannabiszpolitikák tekintetében. A koherencia és a diszkrimináció kérdésére ezért érdemes rákérdezni. A kannabisz előállításának, használatának és értékesítésének egységes ellenőrzése és szabályozása: (a) biztosítaná a törvény előtti egyenlőséget és a megkülönböztetés tilalmát valamennyi uniós polgárra nézve, (b) védené a fogyasztókat valamint monitorozná az egészségügyi kockázatokat c) véget vetne a kannabiszcsempészetnek. Lépjünk tovább a kannabisz legalizációja és a nemzeti jogszabályok harmonizációja felé az egész EU-ban.”

Bene Gyula

Terjeszd a hírt és oszd meg ezt a petíciót!

Kérjük a lehető legtöbb emberrel ossza meg ezt a petíciót. Minél többen írják alá ezt a petíciót, annál több figyelmet fog kapni a médiától és döntéshozóktól.

Szponzoráljon hirdetési felületet a petíció számára az oldal alján. Naponta több ezer látogatónk van, így ez a lehetőség nagyon hatékonyan és költségkímélő módon tudja felhívni a figyelmet petíciónkra.