Dr. Pócs Alfréd ortopéd-sebész orvosi állásába való visszahelyezéséért

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Új könyv: Noll-Szatmári Enikő által összegyűjtött interjúk

2024-03-16 20:36:01

Sziasztok,

Ez az én nemzeti hozzájárulásom március 15-éhez!!! Készül a második könyvem, interjú sorozat, GONDOLJUK ÚJRA a történteket! A könyvben oltottak és oltatlanok, az élet minden területéről és korosztályból emlékeznek vissza 2020-2022-re.

oltatlan.jpg

Addig pedig beleolvashattok és megvásárolhatjátok itt a nemrég megjelent könyvemet, Bezárva címmel, Minden, ami a fősodratú médiában a covidjárványról kimaradt

https://bolt.termeszetes-gyogymodok.hu/kereses/?string=noll+szatmari

és itt

https://leviter.hu/termek/bezarva/

sok szeretettel, Noll-Szatmári Enikő


Noll-Szatmári Enikő

Petíció lezárása, visszatekintés

2024-02-09 17:05:51

Utolsó frissítés, visszatekintés:

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) mindeddig válasz nélkül hagyta az aláírásgyűjtés során beküldött petíciót, melyben Dr. Pócs Alfréd orvosi működési engedélyének azonnali visszaadását kérték. Pócs Alfréd, ortopéd-sebész, hosszú hónapokig kénytelen volt távol maradni a munkától, miután az engedélyét felfüggesztették.

A kérést a petícióban több ezer ember támogatta, azonban a MOK mindeddig nem reagált. Ennek ellenére szerencsére a korlátozások enyhülésével Dr. Pócs Alfréd újra munkába tudott állni.

Mint a petíció kiírója, úgy gondoltam, hogy ez is egy olyan téma amit érdemes feldolgozni a covidjárvány és lezárások időszakára visszaemlékezve, ezért egy fejezetet szenteltem mind ennek az esetnek, mind általában az egészségügyi dolgozók esetének, hiszen nem Pócs Alfréd volt az egyetlen akinek ellehetetlenült a munkahelye.
Leírni itt hosszú lenne a történetet és azt, hogy milyen egyéb jogtalanságok történtek ebben az időszakban, amennyiben érdekel, akkor a könyvem (Noll-Szatmári Enikő: Bezárva - Minden, ami a fősodratú médiában a covid járványról kimaradt, könyvesboltokban is kapható) sokkal több részlettel is szolgál, vagy akár a könyvbemutatón (2024. február 20-án, részletek itt) személyesen is hallhatsz erről és hasonló témákról.

Egy jobb jövő reményében, szeretettel,
Noll-Szatmári Enikő,
a petíció indítója, szervezője és beküldője és a Bezárva (Minden, ami a fősodratú médiábana covid járványról kimaradt) című könyv szerzője


Noll-Szatmári Enikő



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.



Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...