Tiltakozás az I. kerületi lakásrendelet módosítása ellen

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Tiltakozás az I. kerületi lakásrendelet módosítása ellen

2021-02-04 10:46:56

Nagyszerű lépés történt, a Kormány a Budavári Lakosok mellé állt! 

Böröcz László Országgyűlési képviselő, a FIDESZ frakcióvezető helyettese Kormányinfo alapján a következőket tette közzé:

" A budavári örökbérlakásban  élőket méltánytalanul állította célkeresztbe az önkormányzat. Egyeztetve miniszter úrral MÁR DOLGOZUNK EGY OLYAN TÖRVÉNYJAVASLATON, AMELY MEGTEREMTHETI A BÉRLŐK JOGI ÉS LAKHATÁSI BIZTONSÁGÁT, és lehetővé teszi a 90-es években kialakult, igazságtalan helyzetük rendezését, így AKÁR A LAKÁSOK MEGVÉTELÉT IS. A folyamatba természetesen bevonjuk majd az érintetteket is, hogy elmondhassák javaslataikat, véleményüket".

A Budavári Lakosok Szövetsége köszöni és támogatja a törvénykezdeményezést!

A BLSZ továbbra is tiltakozik a lakbéremelés, a lakásbérlőket ellehetetlenítő  I. kerületi lakásredelet vátoztatása ellen! Kérjük csatlakozzanak minél többen a tiltakozásunkhoz!


Budavári Lakosok Szövetsége

Tiltakozás az I. kerületi lakásrendelet módosítása ellen

2021-01-02 10:36:47

Tisztelt Támogatók!

A Budavári Lakosok Szövetsége örömmel tájékoztatja a petíció aláíróit mintegy 800-an támogatják a tiltakozó akciót az I. kerületi lakásrendelet módosítása ellen, az írásban gyűjtött aláírásokkal együtt.

Megnyertük az első csatát! A Magyar Kormány a 2020. dec. 18-i határozatával megtiltotta az önkormányzati bevételt jelentő tételek, díjak, tehát lakbérek emelését is a járványveszély időtartamára!

A Budavári Lakosok Szövetsége az egyetlen társadalmi szervezet, amely képviselheti az I. kerületi lakosok érdekeit súlyosan veszélyeztető lakásbér emelés ellen! 

Továbbra is kérjük a támogatást, hívják fel ismerőseik, barátaik figyelmét is a lakásbérlőket megsarcoló önkormányzati intézkedés tervezetre!

Köszönettel

Budavári Lakosok Szövetsége


Budavári Lakosok SzövetségePetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...