FELHÍVÁS A LIGET BUDAPEST PROJEKT MEGMENTÉSÉÉRT

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

A Magyar Zene Háza épül.

2020-04-28 14:24:52

Tisztelt támogatók!

Örömmel mutatom be én is ezen a helyen, a Magyar Zene Háza építéséről készült videót, amely már egy előre haladott állapotot mutat be. Itt már érzékelhető az a légies konstrukció, amit az üveg kölcsönöz majd, ennek a csodálatos épületnek. A karaván halad, a kutya ugat.

A videó link:  https://www.facebook.com/miligetunk/videos/2556026378045006/


Szabó László, Nagykanizsa

A Néprajzi Múzeum építése

2020-04-16 08:46:48

Tisztelt Támogatók!

Ebben a szomorú járvány sunytatta időben, üdítő hírként hat, amikor arról hallunk, az élet nem áll meg, sok helyen nem állt le, vagy folytatódhat a munka. Ilyenek a Liget Budapest Projekt keretében épülő létesítmények. Talán nem mindenki látta a világhálón a Néprajzi Múzeum építésének előre haladásáról szóló riportot, ezért úgy gondoltam, ezen a helyen is közzé teszem. Öröm ez  nekünk a projekt támogatói számára és biztos vagyok benne, elkészülte után mindenki számára.

A videó az alábbi linken látható:

https://www.facebook.com/miligetunk/videos/824551938043767/


Szabó László, Nagykanizsa

Dr. Bencze Izabella írása.

2020-03-11 09:18:32

Igen tisztelt támogató társaim,

immár hajszál híján  55 ezren. Szeretnénk tovább növelni a támogatók, aláírók számát és ehhez kérni a segítséget, hogy baráti, ismeretségi körben terjesszétek ezt a nemes cselekedetet. Ehhez szeretnék muníciót adni dr. Bencze Izabella e témában írt igen tanulságos, figyelemre méltó cikkével.

A cikk az alábbi linken található:

http://civilosszefogas.hu/a-varosliget-nem-a-fovarose-hanem-a-nemzete/


Szabó László, Nagykanizsa

Az Új Nemzeti Galéria.

2020-03-04 10:51:13

Egy új ismertető anyag tekinthető meg, egy linken, az Új Nemzeti Galériáról a petíció oldalán. A link, a már fent lévő korábbi liknk alatt található.

Kérem a tisztelt támogatókat, népszerűsítsék ezt a csodálatos létesítményt is.

Javaslatra a kink itt is látható:

https://epuljonagaleria.hu/


Szabó László, Nagykanizsa

Már több mint 50 ezren írták alá a petíciót.

2020-02-19 15:04:49

Tisztelt Támogatók!

Először engedjék meg, hogy köszönetemet fejezzem ki minden aláírónak, a Liget Projekt támogatásáért. Köszönet nem csak az aláírásnak szól, de annak a sok-sok véleménynek, amellyel támogatásukat megerősítették. Öröm és felemelő érzés olvasni az Önök határozott, tartalmas, konkrét és sokszor hazafias csengésű véleményét. Ezek a vélemények az egyéni érzelmek mellett, tükrözik azt a támogatást, amit a kultúra fejlesztése minden józanul gondolkodó ember részéről, megérdemel. Egyértelmű és egységes a vélemény Budapest szerepét illetően is, Budapest a Nemzet fővárosa, az ott folyó fejlesztések az egész Nemzet érdekét szolgálják.

A lantot még ne tegyük le, kellenek a további aláírások is. Naponta találkozom olyan emberekkel, akik még nem hallottak a Liget Projektről, de amikor röviden beszélek róla, a támogatásukról biztosítanak. Biztos vagyok abban, hogy az információ terítésével, még sok potenciális támogatót nyerhetünk meg ennek a nemes ügynek. Kérem ebben is a segítségüket.

A sikerben bízva

 


Szabó László, Nagykanizsa

Aláírás email cím nélkül.

2020-02-01 09:59:38

Sok ezer aláírás veszett el, mert pld. egy családban csak egy email cím volt, második aláírást a rendszer már nem fogadott el.

Végre lehet email cím nélkül is aláírni. Kérem mindazokat akik eddig a fentiek miatt nem tudtak aláírni, tegyék meg most. Az új aláírók esetében, az első aláírhat email cím felhasználásával és pld. a család többi tagja csak névvel.

Üdvözlettel

Szabó László

Pontosítás az email nélküli aláíráshoz. 

-Nevet, országot, várost be kell írni, mást nem.

-Aláírásom legyen......kipipálni -

Elmúltam 16....kipipálni

-Véleményt lehet írni

-Az aláírás billentyűre kattintani

- alatta megjelenik, nem vagyok robot, kipipálni

-még egyszer az aláírás billentyűre kattintani

-és megjelenik, hogy felvettek az aláírás listára.

Teljesen szabályos. Kár, hogy csak most vált ismertté.


Szabó László, Nagykanizsa

Tovább harcolunk!

2020-01-13 15:07:24

Az ünnepek érthető módon visszafogták az aláírási kedvet és bár egynapra sem szüneteltek az aláírások, most  itt az ideje a további aláírások gyüjtésének. Szépen gyűlnek, de egy kis lendület nem árt. Ezért kérek mindenkit baráti , ismeretségi körében propagálja és terjessze az aláírásokat e nemes cél érdekében.

Kérem továbbra is egy email címről egy aláírást küldejenek, a rendszer csak egyet fogad el. Sajnos ezres a nagyságrendje az elveszett aláírásoknak, mert másodikként küldték azonos email címról. Érdekes, rengeteg budapesti aláírás veszik el emiatt.

A 42500 aláírás és az aláírók lelkes vélemény nyilvánítása a témában, további  lendületet kell adjon.


Szabó László, Nagykanizsa

Folytassuk tovább!

2019-12-14 14:03:42

Az elmúlt szűk másfél hónap szép eredményeket hozott, ami feljogosít arra, hogy kérjem a további támogatást. Kérek minden támogatót terjessze ennek a petíciónak a hírét és növeljük tovább az aláírások számát. Az eredmény nem maradhat el.


Szabó László, Nagykanizsa

Elvesző aláírások.

2019-11-14 09:31:04

Figyelem!


Egy e-mail címről csak EGY aláírás küldhető, sajnos a rendszer többet nem fogad el.

Minden egyes aláírást kérünk KÜLÖN e-mail címről küldeni, mert minden további aláírás elvész, amelyet ugyanazon e-mailről küldenek!!!

Köszönjük!"


Szabó László, Nagykanizsa

Továbbra is sok az elgépelt vagy nem működő email.

2019-11-02 11:23:53

A link ahol a Liget projekt megtekinthető:LIGET BUDAPEST

Kérem olvassátok és adjátok tovább: A nem elfogadható email címek még mindíg nagy számban vannak. Lehet elgépelés, vagy már nem működő. Természetesen ezek nem jelennek meg az aláírók között. Lehet valakik szándékosan teszik ezt?!


Szabó László, NagykanizsaPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...