Garantált Alapjuttatást Mindenkinek!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Európai Alapjövedelmi Mozgalom Összetartás

2014-09-25 15:36:01

Gyere te is, és tarts Össze az Európai alapjövedelem bevezetéséért itt egy gombnyomással: https://www.facebook.com/events/701535763264667/

Európai aláírásgyújtés az alapjövedelemért

2013-08-07 17:29:35

Asi Mindasi

Európai Polgári Kezdeményezés aláírása!

2013-06-24 17:04:12

Kedves Alapjövedelmi petíciót aláírók embertársak!

Aki MÉG nem írta alá a hivatalos Európai aláíróívet, az legyen szíves megtenni!

Magadért, mindenkiért!

Lehetőségünk nyílt az Európai Polgári Kezdeményezés aláírására is, amelynek így már komoly súlya van, és az szükséges, hogy az EU-ban elérjük az 1Millió aáírást.
- ezért kérünk mindenkit, hogy most hivatalosan is írja alá itt: https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2012-000028/public/index.do?initiativeLang=hu - és terjessze ezt a címet az ismerősei között, akár mobilon sms-ben is. - Hívj meg másokat erre a virtuális aláíró "esemény"-ünkre: https://www.facebook.com/events/625094110851670/

Családostul, munkahelyi csoportokban, iskolákban, sportrendezvényeken is szójatok másoknak, hogy írják alá, - meg ahol csak lehet értesítsetek minél több embertársunk, hogy jogunk van a garantált alapjárandósághoz! Ami jár az jár. Vigyétek hírét az igazságosságnak!

Asi Mindasi

Európai Polgári Kezdeményezés aláírása!

2013-05-26 09:07:44

Kedves Alapjövedelmi petíciót aláírók embertársak!

Lehetőségünk nyílt az Európai Polgári Kezdeményezés aláírására is, amelynek így már komoly súlya van, és az szükséges, hogy az EU-ban elérjük az 1M aáírást.
- ezért kérünk mindenkit, hogy most hivatalosan is írja alá itt: https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2012-000028/public/index.do?initiativeLang=hu - és terjessze ezt a címet az ismerősei között - pl. akár azzal is, hogy meghívja őket erre a virtuális aláíró "esemény"-ünkre: https://www.facebook.com/events/625094110851670/

Családostul, munkahelyi csoportokban, iskolákban, sportrendezvényeken is szójatok másoknak, hogy írják alá, - meg ahol csak lehet értesítsetek minél több embertársunk, hogy jogunk van a garantált alapjárandósághoz! Ami jár az jár. Vigyétek hírét az igazságnak!

Egyetemes alapjövedelem - havi fix.

Asi Mindasi

Miként lehet finanszírozni Az Egyetemes Alapjövedelmet korszerűen, korszakalkotó módon.

2012-02-04 01:41:44

Tanulmány ötletvázlat arról, hogy ÉRDEKSÉRELMEK nélkül, miként lehet korszerűen felszámolni a társadalmi/fiskális értékválságot.

Mit nem hallott meg Orbán Viktor? • A felemelkedés hajnala

Asi Mindasi, 2011. június 20., 9:03

A még hiányzó láncszem: a digitális közpénzügyi rendszer! Avagy, hogyan és miként állhat talpra pénzügyileg az ország.

Egyértelmű, hogy a monetáris keretfeltételek elsőkénti megváltoztatásra van szükség ahhoz, hogy a hatékony Magyarország újjáalkotása megkezdődhessen.

"Valószínűleg a legnagyobb hiba, amit elkövethetünk, ha ellenállunk a változásoknak. Ahhoz, hogy világosan felismerjük, hogy milyen változásokra van szükségünk, és melyek a valódi értékek, ahhoz rendszerben kell gondolkodnunk. Ehhez ismernünk kell a legnagyobb rendszer, a Természet folyamatait, és a benne élő, gazdálkodó emberi közösségek kapcsolatrendszerét. Tanulás nélkül nincs fejlődés és nincs biztonságos jövő"

Dr. Hajnal Klára PhD egyetemi adjunktus

"Asi Mindasi tanulmányát jó szívvel ajánlhatom mindenkinek, aki az ország sorsáért aggódik, és új gondolatokat, meglátásokat vár, keres.

Kiemelem, hogy a szerző a humán tényező szerepét hangsúlyozza, rámutatva, hogy ez a tényező erősen elhanyagolt a hazai közgazdasági gondolkodásban"

Dr. Gazdag László egyetemi docens

Dióhéjban: ez a tanulmány az összesértek fedezetű, társadalmi tőke újrahasznosító digitális közpénzrendszer „előszóját” vetíti előre. Mely korunknak megfelelően, a digitális pénzhelyettesítő eszközökkel, valóban és folyamatosan „ön” re-finanszírozhatja igen hatékonyan a társadalmi fejlődést. Amellett, hogy kiegyenlíti a jelenlegi megörökölt fatális és spekulációs anomáliákat. Ráadásként jóval kevesebb energia ráfordítással, mint ma még. Valamint átláthatóvá és pontosan tervezhetővé teszi a közkiadásokat.

Mit nem hallott meg Orbán Viktor? •

A felemelkedés hajnala