Morvai Krisztina ne oktasson az ELTE-n

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Sajtó- és közéleti személyiségek támogatását kérjük

2012-02-12 20:39:44

Kedves Aláíró!

A "Morvai Krisztina ne oktasson az ELTE-n" című petíció szervezői azok támogatáást kéri, akik akár sajtó-, akár közéleti - legjobb esetben ELTE ÁJK oktatói és vezetőségi oldalról - támogatást vagy kontaktokat tudnak adni ajánlással.

Ettől függetlenül önerővel a petíció mindenképp el fog jutni a vezetőséghez, és önerőből keresünk rá leközölni hajlandó sajtót.

Az ügy ott tart, hogy a petíciót létrehozó facebook-oldalt a petíció hírére betámadták, és gyakori jelentésekkel elérték a fb-rendszer általi automatikus törlését. A fb-rendszer a jelentés okának igazát nem vizsgálja.

Megpróbáljuk elérni a fb-oldal visszaállítását, ha nem sikerül, a fél éve indult, alapvetően holokauszt emlékezetkultúrával és a hazai - akár romák, akár zsidók, akár melegek, akár hajléktalanok  - ellen folytatott kirekesztéspolitikával foglalkozó, alapvetően társadalmi érzékenységet fejlesztő és ismeretterjesztő oldalunkat újraindítjuk.

Az oldal "elveszett" 620 támogatójának visszaszerzésére kérjük majd az itt alaáírókat is, hogy az oldal visszaállítása vagy újraindítása után osszák meg ismerőseik felé az oldal létezését. Ennek bekövetkeztéről majd adunk tudósítást.

Várjuk a lehetséges kapcsolati támogatást vagy ajánlásokat, de keressük a 2008-ban tiltakozó ELTE oktatókat is. Tekintettel, hogy ezt és a fb-oldal ügyét különösebb segítség nélkül, szervezeti és egyéb hátér hiányában önerőből végezzük, magánemberként, az anonimitás marad.
Ettől még a lehetséges ajánlásokkal nyilvánvalóan személyesen vesszük fel a kapcsolatot.

emlekezetkultura.hothy@gmail.com

Köszönjük.


"Vessünk véget a Horthy-korszak dicsőítésének" facebook-oldalPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.