Állítsuk meg a csanaki erdő kivágását!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Pilisi Parkerdővel való megállapodás

2019-03-15 14:49:36

Március 12-én sor került a Pilisi Parkerdő vezetésével a korábban meghirdetett erdőbejárásra. Megítéslésem szerint egy  konstruktív párbeszéd jött létre. A csatolt fotón látható, hogy milyen ütemezésben hajtanák végre az erdőgazdálkodási munkálatokat. A Parkerdő az ott elhangzottakat írásban is összefoglalja és eljuttatja a részünkre.

Csanaki lakosok felvetésére március 30-án 9 órakor faültetésre kerül sor. A Pilisi Parkerdő által rendelkezésre bocsájtott őshonos facsemetéket a már lezajlott tarvágás házakhoz közel eső felére ültetik el az önkéntes résztvevők. Örömmel látunk minden tennivágyót.

A petíció fontos szerepet töltött be abban, hogy felhívjuk a figyelmet egy általunk fontosnak vélt ügyre. Köszönöm azoknak, akik aláírták, és azoknak, akik részt vettek az erdőbejáráson. Ezt követően lezárom a petíciót.

IMG_77401.jpg


Tóth Virág

Pilisi Parkerdő válaszlevele

2019-03-07 08:08:16

A sikeres párbeszéd érdekében megosztanám a Pilisi Parkerdő válaszlevelét az ő IMG_7679.jpgIMG_7680.jpgkérésüknek megfelelően.


Tóth Virág

Pilisi Parkerdővel való egyeztetés

2019-03-03 17:34:55

A Pilisi Parkerdőtől azt az ígéretet kaptuk, hogy most (illetve éves léptékben mérve hosszabb ideig) nem vágnak ki több fát. Márc.12-én körbevezetik a területen azokat, akiket érdekel, hogy milyen kötelességük van erdőgazdálkodás terén és mit terveznek a jövőben.

Az együttműködés megerősítése érdekében kérjük, hogy minél többen jöjjenek el erre a találkozóra. Előzetes információk szerint márc.12-én 16 órakor kerül erre sor a Babati utcai játszótér környékéről indulva.


Tóth Virág



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.