Hagyják dolgozni Illés bácsit!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Kedd esti tájékoztatás

2016-05-17 18:29:19

Kedves Támogatók!

Sajnos mai nap hiába vártam polgármester úr visszahívását, pedig kétszer is beszéltem a titkársággal, akik egyébként tudtak az ügyről már reggel fél 9-kor, a petícióról is. Én most annál többet nem tudok tenni, minthogy elindítottam ezt a petíciót, ami legalább biztosította a nyilvánosságot és az emberi támogatást az ügynek. Több mint 38 ezer aláírás gyűlt össze és az 1800 hozzászólás 99%-a is támogató. Nagyon sokan írtak alá Gödöllőről, ami szintén jelzés értékű. Felajánlás is van bőven, több cukrászdát fel lehetne újítani ezzel a lelkesedéssel. :)

Kérem, hogy aki Barna Illés cukrászmestert ismeri személyesen, legalább adja meg a telefonszámát, vagy értesítse őt arról, hogy néhány szóban szeretnék vele beszélni. (Gondolom, van ilyen, mert valaki a jegyzőkönyvhöz is hozzájutott, közzé lett téve a FB-on.)

Továbbra sem hagyjuk az ügyet, de azt szeretném, hogy az legyen, ami Illés bácsinak a legjobb.

Holnap ismét jelentkezem,

üdvözlettel:

a petíció szerzője

Tájékoztatás 2

2016-05-16 20:27:33

Kedves aláírók, érdeklődők, felajánlók!

Ma több média is foglalkozott az üggyel, pl

Holnap igyekszem mihamarabb folytatni a közbenjárást és írok a fejleményekről, amint tudok!

Üdvözlettel:

Tájékoztatás 1

2016-05-16 08:22:34

Kedves Aláírók és érdeklődők!

Szeretném elmondani, hogy semmilyen szervezet nincs mögöttem, egyszerűen ez a petíció jutott eszembe mint cselekvési lehetőség vasárnap este 3/4 5-kor, amikor elolvastam a szomorú hírt. Magam lepődtem meg a legjobban, hogy néhány óra alatt 8000 felett jár a támogatók száma és többen jelezték, hogy segítenének.

Gémesi György gödöllői polgármester úr a Facebook-on kitett egy üzenetet, amiben türelmet kért, mert megoldást keresnek ők is. Azt gondolom, jelen petíció az együttérzés kifejezéseként egyelőre üzemben marad, holnap felhívom Polgármester urat és meglátom, merre tovább, amiről tájékoztatni fogok mindenkit.

Addig is írják alá, osszák tovább a petíciót az emberségnek és megbecsülésnek a jelzésére.

Köszönettel:

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.