Petíció a GimszK Önállóságáért

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ennyi lenne a GT szellem? :-[

2011-05-11 12:08:13

Úgy néz ki hogy ennyire tart ki a GT szellem. Bár tudjuk, hogy az online aláírás nem hivatalos, a támogatási értéke ettől függetlenül magas. A facebook-on összegyült jelenleg 1842 főhöz képest ez a 743 aláirás elég csekély szám. Bökjétek oldalba a padtársatokat vagy a munkatársatokat is nyugodtan. Fél perc alatt leadható egy szavazat. A tanárurakat is megkérném, hogy ha belefér az órába, a diákokat is ösztönözzék a petició aláirására, online formában is.

2011-05-07 11:33:42

Elértük az 500 aláírást, csak haladjunk igy tovább. Külön köszönet az 500. aláírónak. :)

#500 Gábor Misky Szombathely 2011-05-07 10:02

Első nap

2011-05-07 02:44:55

A petició elinditásának első napján 452 aláirás gyűlt össze. Reméljük ez a tendencia a továbbiakban is megmarad. Akinek módjában áll, kérem terjessze amilyen formában képes rá. (faceboo, twitter, etc.)

Kiss Róbert

Terjeszd a hírt és oszd meg ezt a petíciót!

Kérjük a lehető legtöbb emberrel ossza meg ezt a petíciót. Minél többen írják alá ezt a petíciót, annál több figyelmet fog kapni a médiától és döntéshozóktól.

Szponzoráljon hirdetési felületet a petíció számára az oldal alján. Naponta több ezer látogatónk van, így ez a lehetőség nagyon hatékonyan és költségkímélő módon tudja felhívni a figyelmet petíciónkra.