A Bajcsy-Zsilinszky utca lezárt szakaszának újranyitásáért!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Nem adjuk fel.

2016-02-02 10:07:45

Tisztelt Aláírók!

A Petíció egyik kezdeményezőjeként ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, hogy aláírásával támogatták kezdeményezésünket.

Sajnos a Képviselő-testület múlt heti ülésén a képviselők többsége nem támogatta a Bajcsy-Zsilinszky utca Szent István utca – Fő út közötti szakaszának személyautók előtti újranyitását. Érvek helyett pártpolitikai akciónak minősítették azt.

A Keszi Egyesület ezt visszautasítja, továbbra is fenntartja véleményét, hogy ez egy hibás döntés volt, és dunakeszi polgárai nagy tömegének nehezítették meg a mindennapi közlekedést. Az alternatíva nélküli útlezárással lecsökkent a Fő útra való kihajtási lehetőségek száma, ezért a környező, gyermekintézményeket is magába foglaló utcák forgalmi terhe növekedett.

A korábbi évek átgondolatlan, a város infrastrukturális igényeivel nem törődő, az ingatlan-befektetők profitérdekeit szem előtt tartó városvezetői magatartás, valamint a városunkra súlyos terhet rakó útdíj bevezetése közlekedési káoszhoz vezetett.

Ennek továbbfokozása pár VIP parkoló és használói kedvéért megengedhetetlen.

Ezért a Keszi Egyesület a továbbiakban is fokozott figyelemmel kíséri a város közlekedési anomáliáit, változatos eszközökkel felhívja rá a döntéshozók figyelmét.

Az elkövetkezendő időszakban a most elutasított utca újranyitása érdekében és az egyéb közlekedési anomáliák okán, különböző állampolgári akciókat szervezünk.

Ha Ön szeretne ezekről értesülni, írjon nekünk a dunakesziert@gmail.com címre, és viszonzásul tájékoztatni fogjuk.

Üdvözlettel:

Dr Horváth István
Elnök
Keszi Egyesület


Keszi Egyesület



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.