Állítsák vissza a sorkatonai szolgálatot

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Országos aláírásgyűjtést szervezünk

2015-12-03 11:25:42

Tisztelt aláírók!

Országos aláírásgyűjtési akciót indítunk a jövő év elején a sorkatonai szolgálat visszaállítása érdekében. A jövőben egy teljesen átalakított sorkatonai rendszer visszaállítását kérjük a kormánytól, amelyben aktív részt szeretnénk vállalni javaslatok formájában. Ehhez azonban össze kell szednünk a kezdeményezés mellé több tízezer aláírást. Mivel mi civil mozgalomként szervezzük az aláírásgyűjtést szükségünk van olyan személyek segítségére, akik az aláírásgyűjtésben aktív munkát tudnának vállalni. Várjuk hasonlóan gondolkodó civil szervezetek jelentkezését is, pártpolitikától függetlenül. Kérem jelentkezzen az Állítsák vissza a sorkatonai szolgálatot facebook közösség oldalán privát üzenetben vagy a sorkatona01@gmail.com e-mail címen. A jelentkezőket lakhelyük szerint osztjuk el. Az aláírásgyűjtés 2016 januárban indul, mindenki a szabad idejében végezheti. Részleteket a jelentkezőkkel később egyeztetjük.

Köszönjük!

Állítsák vissza a sorkatonai szolgálatot Facebook csoport

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

• Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.