Kiáltvány és tiltakozás a magyar kultúráért

Quoted post

Ellentüntető

#3 Tiltakozom a folyton tiltakozó ingyenélők ellen

2012-12-16 20:29

Unom a sok önérzetes "művészt", akik szart pakolnak 12 tányérra, kurvatanyát csinálnak a színházból, összefröcskölik a vásznat, krumplisládát, farönköt, és azt művészetnek nevezik.

Tiltakozom a senkiházik ellen, akik rajzolni, festeni, formázni, írni, olvasni, zenélni nem tudnak - helyette pörfomanszokat tolnak a pofánkba, és elvárják, hogy tapsoljuk nekik, sőt fizessünk érte.

Tiltakozom az egymás "kiállításait" körbe-körbe látogató léhűtők ellen, akik maguk alkotják önmaguk közönségét, de még a körön belül is folyton acsarognak, marakodnak - a koncért!

Tiltakozom az amatőr zajkeltők ellen, akik soha egyetlen tiszta hangot semmilyen hangszeren megszólaltani nem tudtak, de azt hiszik, ha négyen-öten jól berúgva összeállnak, akkor ők már zenekar.

Tiltakozom a külföldön élő, ide adót sosem fizető ál-üldözöttek ellen, akik mégis azt hiszik joguk van belepofázni a magyar adóforintok elosztásába.

Tiltakozom a valaha volt értelmes művészek ellen, akik mára agylágyultak lettek.

Tiltakozom a 30-as, 40-es újtörökök ellen, akik művészek sosem voltak, csak egymást hazudták annak, de pofázni tán még a többieknél is jobban tudnak.

Mű-vészek vagytok egytől-egyig. Fúj.

Válaszok

fotojil

#4 Re: Tiltakozom a folyton tiltakozó ingyenélők ellen

2012-12-19 14:36:46

#3: Ellentüntető - Tiltakozom a folyton tiltakozó ingyenélők ellen

Tiltakozom a mások "nyelvét nem beszélő" de megítélő, kirekesztő, hatalom mögé bújó és kiszolgáló, vélt sérelmeiket agresszióval kompenzáló, közhelyeket művészetnek nevező, a hatalom (?) által sugallt jelzőkel takarózó középszer ellen.