Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen!

Quoted post


Vendég

#177 Re: http://pozitivvisszacsatolas.blogspot.fr/2011/02/pozitiv-visszacsatolas-strategiaja.html

2012-12-08 10:01

#176: Attila001122 - http://pozitivvisszacsatolas.blogspot.fr/2011/02/pozitiv-visszacsatolas-strategiaja.html

No és ki szűrjön? Kik szűrjenek? Látod milyen felzúdulás keletkezett/ megint/, amikor a nagyszerű Gyöngyösi Márton is felvetette  a problémát. Hiszen már korábban is szóba hozta ezt a magyar Parlamentben Vona Gábor.

Nem véletlen, hogy most harapott rá a "demokratikus ellenzék, a demokratikus kormány, meg a demokratikus tüntetők, meg a még demokratikusabb újságírók, televíziók".

Most kell eltaposni a Jobbikot, mert eddig hiába nácizták, antiszemitázták ez a pártot, a közvélemény nem tágított mellőle, nem csökkent a támogatottsága, ahogy azt az irányított  sajtó elképzelte. Most összefognak, újra, hátha elfordulnak az emberek a Jobbiktól.

Az a helyzet ma  ebben a hazában, hogy zsidózásnak számít, ha a kettős állampolgárok nevét szeretném tudni, és van olyan bátor párt, képviselő, aki ezt felveti.

Nem is bátorság, hanem vakmerőség kell ehhez, egy ilyen ellenséges környezetben, ahol attól  kell félni, hogy fizikailag is megsemmisíthetik a képviselőt és családját.

Nyíltan kevesen állnak ki a Jobbik mellett, hiszen a szimpatizánsokra is nehéz sors várhat.  Remélem, hogy a szavazófülkében már nem lesz ilyen gond. Addigra sok mindent megtudunk még összefogásról, kirekesztésről, betelepülésről, no meg demokráciából.

 

Válaszok


Anonymous

#178 Re: Re: http://pozitivvisszacsatolas.blogspot.fr/2011/02/pozitiv-visszacsatolas-strategiaja.html

2012-12-08 10:57:53

#177: - Re: http://pozitivvisszacsatolas.blogspot.fr/2011/02/pozitiv-visszacsatolas-strategiaja.html 

 Olyat sűrűn látok, hallok, olvasok, hogy Izraelt gyalázzátok, de olyat még nem olvastam, hogy hazámat, Magyarországot bárki gyalázta volna. Vagy a gyalázást, mint fogalmat nem egyformán értelmezzük?