Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#6646 Re:

2016-06-02 18:47

#6645: -  

Elolvastam, és én is javaslom elovasni mindenkinek. 

Éspedig azért, mert a cikkből napnál is világosabban kiderül, hogy minket kétszer is átvertek, kiraboltak.

Először persze a Quaestor, de az hosszú éveken át átvert mindenkit, magát az államot, a felügyeletet is, akiknek pedig igen csak profinak kéne lenni a befektetések terén. De bebizonyosodott, hogy nem azok, hiszen semmit se vettek észre (vagy nem akartak észrevenni).

Aztán másodszor átvertek minket ezzel a kártalanítással, és azzal az aljas szöveggel, hogy "tudatos befektetési magatartásra nevelnek" a hozamaink és a tőkénk egy részének elvonásával. A felügyelet munkatársaitól persze semmit se vontak el, a hajuk szála se görbült, senkit se rugtak ki, sőt ahogy hallani lehet, fizetésemelést kaptak.

Igaza van annak, aki fentebb azt írta, hogy ezek mind ugyanazok!!!!!!!!!!

 

Válaszok


Vendég

#6647 Re: Re:

2016-06-03 06:53:18

#6646: - Re:  

Ez a "vádirat" és "nyomozás" komoly reményt ad azoknak, akik Strasbourgig viszik a kártérítési követelésüket az állammal szemben. Az ugyanis nem életszerű, hogy egy országszerte ismert cég 1997 óta átveri az ügyfeleit, viszonylag magas kamatot fizet, de a felügyelet ezt több, mint 20 éven át "nem veszi észre", és sohase indít egy komoly vizsálatot. Ezt a mesét itthon is legfeljebb csak az óvodások hiszik el, de Strasbourgban már senki sem. Az pedig feltűnően árulkodó, hogy most se folytattak nyomozást ebbe az irányba. Mindez a felügyelet bűnös felelőtlenségére utal, ami jogalapot ad a teljes kártérítés követelésére.