Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#6606 Re: Re:

2016-05-25 09:26

#6605: - Re:  

 Valószinűleg JÓVAL KEVESEBB mint a "gentleman" Fideszes "uraknak"... Persze ha valaki még mindig a másik oldalra (értsd a NEM Fidesz oldalra) akarja kenni a letagadhatatlant, akkor annak elő kell ásni a fentiekhez hasonló videókat - no meg hinni is kell az ilyenekben... én magam leszarom mit csinál(t) Szigetvári, mivel NEM ő az, aki ellopta vagy ellopatta a pénzünket. Sőt, nem is ő az, aki nem akarja visszaadni az ellopott pénzt mindenféle hazugságokra hivatkozva. Már csak ezért is JOBB és SZIMPATIKUSABB ember számomra, mint bármelyik Fideszes akik lehazudják a csillagokat is az égről.

Válaszok


Vendég

#6607 Re: Re: Re:

2016-05-25 09:53:43

#6606: - Re: Re:  

 Teljesen igazad van!

Ezek a fizetett politikai irogatók pedig már elhúzhatnának innen. Nem elég baj nekünk, hogy ellopták a pénzünket, de még mocskolódnak is, így próbálják magyarázni a megmagyarázhatatlant. Senkit se érdekelnek, szerencsétlen, szánalmas lelki nyomorultak.


Vendég

#6608 Re: Re: Re:

2016-05-25 10:48:55

#6606: - Re: Re:  

Egyet értek, de itt egyeseknek mindig van lejjebb. Az ember azt hinné, hogy ezek már megtalálták az erköcsi pöcegödör alját, ám ez nekik nem elég, még lejjebb és lejjebb ásnak. És annyira prímitivek, hogy eszükbe sem jut, hogy ilyen mély pöcegödörből nehéz lesz kimászni, könnyü annak tartalmába beleragadni. És ez be is fog következni, mert nem lehet büntetlenül tönkretenni több tízezer ember és hozzátartozóik életét. Eljön mad az ő tragédiájuk is, a sors mindig kiegyenlít.