Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen!


Vendég

/ #312 Re:309

2012-12-21 11:25

Gazdag ország a miénk!

Ukrán nyugdíjasok tömegesen lépik át a magyar határt

Miközben a szocilib banda a 23 millió román munkaválalóval, és rengeteg hazugságal rémisztgette a magyarságot, a kiszolgáltatásunk felszámolására máig az égvilágon semmit sem tettek.
1962-ben, 1963-ban sok országgal kötött ilyen szerződés a Magyar Népköztársaság, nemcsak Ukrajnával. Ha lett volna rendszerváltozás, akkor az államforma változással egy időben ezeket a szerződéseket felmondták volna.

Mivel nem volt, és azóta sincs egyetlen magyar kormány sem, amelyik felmondaná (mert nemcsak Ukrajnával van!) ezeket a szerződéseket, fizetünk mint a köles!
Nem az a hibás, aki igénybe veszi, hanem az, aki folyósítja! Ha magyar ember kapja, rendben lenne, de főleg az ukránok élnek a lehetőséggel. Sajnos hivatalnokaink sem állnak a helyzet magaslatán, sok magyarul még csak nem is gagyogó ukrán kapja meg a kettős állampolgárságot. A Facebookon történt bejegyzések alapján elmondható, hogy ezen a téren óriási a káosz! Lesz-e vajon HIVATALOS AKARAT arra, hogy rend legyen végre ezen a területen is? Mi van akkor, ha megtagadják a kifizetéseket a Szovjetunió megszűnésére hivatkozva? És mi van akkor, ha jönnek az utódállamokból is, mert ez a szerződés biza rájuk is vonatkozik!
Emberek ne essenek egymás torkának! Nem erről van szó, hanem arról, hogy a káoszt meg kell szüntetni! Mi van, ha magyar útlevéllel bűncselekményeket fognak elkövetni?

Taiwanon nemrégiben egyik magyar-izraeli kettős állampolgár megölte a másik magyar-izraeli kettős állampolgárt!


Nem babra megy a játék!