Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen!

Miksa

/ #192 Re: 178- 179

2012-12-08 21:26

Csak pár figyelemre méltó apróság, a teljesség igénye nélkül:
http://www.hazankert.com/200802_bocsanatkeres.html
http://www.picosearch.com/cgi-bin/ts.pl

http://api.ning.com/files/XEZZ-j2W7gFiasHC40xqoAhpzZTUXFeKgisC4tup46AQaXVfZSY8AZ...



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cionista zsidók a magyarságról

Az alább egy interneten keringő magyarellenes zsidó kirohanás gyűjtemény részletet olvashatunk:

"Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket."
(Kornis Mihály drámaíró, Beszélő, 1993. december 21.)

Schweitzer József rabbi 2000-ben a parlamentben mondta: "Önök magyarok, Kelet-európa szégyene. Egész életemet arra fogom szentelni népemmel együtt, hogy önöknek ott ártsak, ahol tudok."

"Én bátran kimondom - mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban - hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni." (Regös Péter, a Magyar Zsidók Világszövetségének elnöke levele Lipták Bélához, az Amerikai Magyar Lobby egyik vezéralakjához, 2002. július.)

2003-ban szenteste rendezett keresztényellenes gyűlöletorgiát a Tilos Rádió három zsidó megmondóembere, Bencsik Gyula, Vranik Krisztián és a magát "Barangónak" nevező HVG-munkatárs, Bajtai Zoltán. Utóbbi meglepően őszinte kijelentésre ragadtatta magát, egészen pontosan ezt mondta: "Kiirtanám az összes keresztényt!" "Természetesen" azóta sem kértek bocsánatot. Ezt a rádiót eddig közpénzből támogatták, most pedig "közösségi médiaszolgáltató" lesz.

Az MTA volt elnökének véleménye a magyarságról: "A magyar embernek évszázadnyi időbe tellett, amíg a lovaglástól elgörbült lábával megtanulta az eke utáni egyenes testtartást és leszokott arról, hogy gyönyörűségét lelje az asszonyok és gyermekek lemészárlásában." (Glatz Ferenc)

"Ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bőgatya és a fütyülős barack." (Landeszmann György főrabbi a Heti Magyarország 1993. február 26-i számában megjelent Zsidók és magyarok című interjúban.)

Brutálisan rátámadtak az Operába igyekvő Szentmihályi Szabó Péter író, költőre, valamint feleségére a baloldali tüntetők. Az írót hátba verték, letépték a kabátját, feleségét megrugdosták. A brutális támadás után a rendőrség közleményben tudatta, hogy a rendezvényen atrocitás nem történt. (2012. január 12.)

Tom Lantos, magyar gyűlölő amerikai szenátor mondta: "Mindenki antiszemita, és mindenki Izraelnek az ellensége, aki Izraelnek a politikáját és a cionista politikát nem támogatja."

Nem tudunk arról, hogy a fenti kijelentésekért az elhangzásuk óta bárki, bárhol, bármikor bocsánatot kért volna.