IGAZSÁGOT GERÉB ÁGNESNEK!/JUSTICE FOR ÁGNES GERÉB!

vicavirág

/ #131

2011-12-21 00:19

Elnézést, de nincs időm minden hozzászólást végigolvasni, pedig érdekelnek.
Lehet olyat írok, amit már más is leírt. Illetve biztos írok olyat is.
Leírom, hogy kedvesem testvérének feleséges és legkisebb fia majdnem belahatlak a kórházi szülésbe a szülészorvos hibájából. Leírom, hogy egyik sporttársam kisbabája a szülés előtt egy nappal halt meg a szülészorvos figyelmetlenségéből kifolyólag. Leírom, hogy ezen két eset ugyanabban a kórházban történt, több év külömbséggel. Abban a kórházban sok nem halállal végződő szülés is lezajlik - egyik orvost sem ítélték börtönre a fenti két történetben, de még felelősségre sem vonták.
Leírom azt is, hogy a mi teljesen problémamentes szülésünkbe csúnyán belekavartak a kórházban és simán megoldották, hogy - az én értékrendem szerint legalábbis - problémás legyen. A korházi személyzet számára semmiféle problémát nem jelentett, hogy fölöslegsen megkínoztak azzal, hogy erővel húzták, nyomták ki belőlem a méhlepényt, ahogy az sem okozot nekik semmiféle problémát, hogy a szemembe hazudják, hogy a kaparásnak egyáltalán semmiféle káros következménye nem lehet. Mivel a méhlepény megszakadt, miközben a köldökzsinórnál fogva húzta ki a "szakember", így kaparni "kellett". Leírom azt is, hogy többek közt a fenti és egyéb a kórházi tartózkodásunk alatt történt semmiségek miatt vért izzadtunk a gyerkkel, hogy szoptatni lehessen, pedig tejem az volt/van bőven.

Tudom, örüljek, hogy él... na többek közt pont ezt vették el tőlünk a szülészeten... Az örömöt!!! A szülést sikeresen túléltük, de utána majd belehaltunk a depresszióba...Ezért kit perelhetek be?? Vagy az érzelmek nem számítanak, abba bűntetlenül bárki, bármikor, bárhol belegyalogolhat? NEM VAGYUNK GÉPEK!!!

Ha Geréb Ágnes elítélik azért, mert az adott szülések közben komplikáció történt, akkor ítéljék el az össze orvost, akinek segédletével valaha halva, vagy sérülten születt gyermek. És ítéljék el az össze olyan orvost is, aki fölöslegesen hajtott végre fájdalmas és veszélyes beavatkozásokat szülő nőkön és gyermekeiken.

Lehet, hogy Geréb Ágnes hibázott, lehet, hogy nem, ezt nem az én dolgom eldönteni. Az biztos, hogy ha hibázott is, nem ő az egyetlen orvos, aki hibázik.
Súlyos álszentség, ami ebben az ügyben történik!

A társadalom szabályainak az emberekért kell lenniük és nem fordítva.
Nemcsak, hogy a szülést kell bevinni az otthonokba, hanem az otthonokat a szülészetekre - különösen a személyzet "agyacskájába".