Baumagkárosultak peticioja


Vendég

/ #17

2016-08-11 20:11

a fedezet Baumag, Dunaprofit esetében ingatlan eszközök formájában rendelkezésre állt. megdöbentő, hogy a lakosság megfizette ezen ingatlanok ellenértékét de tulajdonjogot nem gyakorolhat, és így nem is üzemeltetheti azokat.  a bankok hitelkihelyezése szintén ingatlanfedezetre épül,

állandósuló rendszer problémával állunk szemben

a rendszerben sem a tőke sem a kamat nem tud eltünni, az ingatlanszövetkezeteknek volt egy számlavezető bankja ahol a pénz rendelkezésre áll, és volt egy felügyelete PSZÁF.

a volt kommunista országokban 25.éve restituciós törvények védik a lakosság tulajdonát. sőt vagyon elleni vétségnek minősül a nemteljeskörű tulajdon vissza-szolgáltatás.

Az Unióban nem hogy nem hallani pénzügyi korrupcióról, de még a migránsok is 200 000-ft-nak megfelelő segélyt kapnak akár életük végéig. itt mennyit ér egy magyar ember élete? a letelepedni vágyó migráns 90-millió?

Az Unióban Pénzügyi szolgáltató alapból nem károsíthat meg embereket, nem fosztogathat családokat, nem kergetheti öngyilkosságba a saját lakosságát. magyarországot ezen az úton nemköveti senki