Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #6948

2016-07-22 12:57

Mindenhol  teljes kárrendezés van, csak utánna kellene járni. lehman brothers, teljes csőd, majd az ügyfelek életének megmentése érdekében a bank feltőkésítés. (2008. 09. 16) a lakosságot sehol nem haggyják leigázni. a pusztítás a diktatura, kommuniták,  fasiszták kiváltsága. lásd:  Dr Monostory Attila (áldozat)

meddig tartana a Q-bank feltőkésítése.  persze hogy felelős a MNB. hiszen semmilyen kötvénnyel nem rendelkezünk, sem fiktívvel-sem valóssal, ahogy az önkormányzatok sem. magyarország igazságszolgáltatása 25-éve egyszer sem volt hajlandó megvédeni az embereket, vajon miért. az idzságszolgáltatásnak nem az emberek életének,és vagyonának védelme az elsőrendű  kötelessége?

a bankok nem értékteremtéssel foglakoznak hanem hitelezéssel, és ez óriási különbség. még a legerősebb bank sem képes elenállni egy azonnali hatalmas pénzkivonásnak. egy ilyen esemény bekövetkezte esetén a bank is az előző befizetők befektetéseit fizeti ki, akkor az nem piramisjáték. a Q-nak megvannak a vagyontárgyai, nem csak magyarország területén, hanem külföldi befektetések tömege is érintett, csak éppen a jogot valakik!!!???? úgy tervezik, értelmezik, hogy a valódi tulajdonosok ne férjenek hozzá, de gondolom a bankok hozzáférnek a Q-vagyontárgyaihoz, ami persze nem az ő tulajdonuk.

az index melyik bank tulajdona,,,,,,,,,,

az indexnek arra is választ kellene adni, hogy magyarországon hány család pusztult bele a hasonló ügyekbe, ez itt a súlyos probléma. és azt is közzé kellene tenni, hogy egyedül magyarországon nincs restitució, ami a világ legsúlyosabb szégyene.

piramisjátékot kizárólag a MNB. jóváhagyása mellett, a számlavezető bankok képesek végrehajtani, és nem a Q.

ha pedig a számlavezető bank erről korábban tudott akkor 1. miért vezette továbbiakban is a bűnös cég számláit? 2. miért nem tett feljelentést? 3. miért használta a lakossági befektetők pénzét? 4. miért halgatta el a lakosság elől?

ahol a média a bankok kezében van ott nincs demokrácia.