Vizsgálják felül Dr. Balla Lajos bírói kvalifikáltságát!

1,5 dl vodka minden parasztot feljogosít, bármire?

/ #19 1,5 dl vodka minden parasztot feljogosít, bármire?

2016-06-16 06:45

A feltett kérdésre egyértelmű válasz a nem.

És ez nem feminista duma, eszem azt a mákszemnyi eszét annak a gyökkettőnek, amelyik ebbe feministát képzel bele. Férfi vagyok, de ugyan úgy elítélem ezt a tettet, mint bárki más, akinek van valamekkora értékítélete.

Ez a kislány hibázott, mert számára túl sok alkoholt fogyasztott. Ez egy hiba, melyet szinte mindenki elkövet egyszer legalább életében. Ezt a hibát bestiálisan kihasználta öt -embernek nem nevezhető- egyed.

Erre felháborítóan elkeni, bagatelizálja egy bírói testület. Holott a büntetési tétel 2-8 vagy minősített esetekben 5-10 év! Az indoklásban pedig jön egy a felmentést alátámasztó blabla, mely botlásnak titulálja a "szépreményű ifjoncok" tettét. És kegyelem döfésként még az is belefér, hogy az eszméletlen áldozatot hibáztatják, egy kb. "minek ivott" bagatelizációval.

Csak, hogy vésődjön a hülyéknek, néhány szócikk:

(Szexuális erőszak)

-Csoportosan, védekezésre és akaratnyilvánításra képtelen állapot kihasználása

-Minősítő körülmény: a többes elkövetés

-A minősítő körülmények együttes előfordulása

 

Lehetne kismillió linket a témában csatolni, de az aki mentegeti, eliminálni próbálja ezt a piszkos bűntettet az úgy se olvasná el.

Ugyanakkor nem hiszem el, hogy -az általam immár nem - a tisztelt bíróság ezt nem tudja. Ebből egyenesen következik, hogy ítéletük tudatos félrevezetes, mely szintén bűncselekmény, ha az valamilyen célú előny szerzéséért történik .

Itt az előnyszerzést csak feltételezni lehet, de azt nagyon!

 

Az ilyen bírókat el kell takarítani az igazszágszolgáltatásból! Morálisasan még a társadalomból is ki kellene utasítani.

Az elkövetőket - mint amerikában - nyílt adatbázisban szexulális bűnelkövetőként kellene kezelni, hogy tudja bárki a jövőt illetően, ki költözött a szomszédba, kit kíván befogadni a házába. 

Még mielőtt jönnek a "dehát az egy életre megpecsételné" hozzászólások: A kislány jó eséllyel sose heveri ki lelkileg ezt a traumát; az ő életét már megypecsételték, akaratán kívül. Ráutaló magatartásnak meg még csak nem is nevezném az öntudatlanságot. Sőt! 

De láttuk a "kiss l" ügyet; ha valaki "szépreményű" fiatal, akár csúcskarriert is futhat be. Sőt tagadhatja, mismásolhatja, bagatelizálhatja piszkos tettét. Persze csak addig, míg a közvélemény hangja el nem söpri a szemetet. Remélem ebben az esetben felülvizsgálják az ítéletet, felderítik annak hátterét és helyreteszik a korrupt döntést. (Számomra utóbbi megállapítás egyértelmű, mert a másik az az "idióta" jelző lenne, de azt nem feltélezem a bírói testületről.)