Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

Kozma-Joó Violetta

/ #122

2016-01-17 08:38

Kedves Internetezők!

Felhívom minden idelátogatónak a kedves figyelmét, hogy ezen a petíción annak szerzője, tehát én, Joó Kozma Viola, a moderációs jogával élve, csak és csakis a komoly és igényes hozzászólásokat igyekszek meghagyni a kommentrészen. Ezért megkérem szépen azokat, akik veszik a fáradtságot és rászánják az időt, hogy valamit ideírnak, akkor azt fontolják meg jól, mert csak a komoly hozzászólásokat hagyom meg.

Itt nincs helye az üres fölényeskedésnek, az öncélú vagánykodásnak a meghirdetett téma kapcsán. És nincs helye a témaelterelésnek és az állandó jelleggel történő személyi rágalmazásoknak, a név-bemocskolásnak.

Ez nem kocsmai faliújság! Egy-egy szó- vagy névelírás miatt, vagy éppen a Bagdy névnek a Bándyval, Mándyval való figyelem lankadás miatti összetévesztése miatt nem lehet itt a másik ember komoly és lényegi meglátásaira való értelmes reagálás helyett óvodás módon az elíráson, névtévesztésen szellemeskedni. Itt nem lehet, ilyen lényegtelen billentyűzet-elütések miatt, a másikon fogást keresve, fölényeskedni, a másikat lekezelni és gondolkodás nélkül a betű- vagy névelírást megpróbálni érvnek felhasználni. Persze, magukat felsőbbrendűnek képzelő cinikusok képtelen ötleteinek a szórakoztatónak képzelt sorjázása mellett. - Na, az ilyesmiből itt köszönjük nem kérünk.

Csak az igényes és komoly kommentek maradnak, és az elírások, névtévesztések miatt kötözködő és fölényeskedő cinikusoké nem. És azoké sem, akik azt hiszik, hogy ha a téma kapcsán felmerült neveket mocskolják (Geréb, Ranschburg) fölényeskedve, akkor azzal bagatellizálhatják ezt az ügyet; nem kérem szépen, attól, hogy Ranschburg Jenő egy – Ráadásul névtelen! – kommentár  szerint besúgó volt, attól még az a szellemi rákos-daganat, amit a gender-fasizmus képvisel, nem lesz veszélytelenebb. És nem lesz mellékesebb a nemi szerepek és a testi-lelki-fizikai egészség témája sem!

Sőt, még csak Bagdy Emőke munkásságának a becsmérlése, negatív beállítása - ferde szempontú kritikája sem függhet össze olyan "közlésekkel", hogy Ranschburg Jenő egy névtelen firkáló szerint besúgó volt-e vagy sem! A felelősségek személyesek és oszthatatlanok, átadhatatlanok. Senkit és senkinek a munkássága minőségét nem árnyékolhat be egy, ugyancsak az adott, vagy azonos tudományos-, vagy művészoi területen kiemelkedő munkásságot hátra hagyó személynek az erőltetett és igazságtalan madárijesztővé öltöztetése! Az ilyen alattomos kanyarfúrásokkal hiábavalóság itt próbálkozni, mert úgy is kitörlöm.   

Meg kérem szépen, hogy azok akik ezt nem képesek felfogni, ne írjanak ide, mert úgy is mind letörlöm az ilyen gonoszkodást, vagyis az elemi logikát nélkülöző hozzászólásokat! Főként, ha az illető az alpáriságával, a logikátlan mondataival még tűntet is, és más gondolkodni képes hozzászólókkal szemben ő, a műveletlen fölényeskedik! Szeretném, ha erre nem kellene még egyszer külön felhívnom a figyelmet.

 

Köszönöm a megértéseteket