Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

Violetta Kozma-Joó
A petíció szerzője

/ #104 tájékozódás a feministákról, genderesekről

2016-01-15 17:32

"Legalább Wikipédia szinten tájékozódjon mindenki arról, h. mi valójában a modern feminizmus, mielőtt ezt a mocskot támogatja!

A feministákkal közös ideológiai és operatív platformon állókat találunk az EU mai vezéralakjai között is, mint Daniel Cohn-Bendit, aki a modern feministákkal és más emberellenes klikkekkel karöltve a gyermekekkel folytatott szex törvényes engedélyezéséért küzdött Európa szerte. (Nekik köszönhetően, a magyar feminista szervezetek is évi több millió euró EU támogatásban részesülnek.)
Programjuknak a feministákkal közös része volt a pedofília legalizálása. Választási plakátján is ezért kampányolt:
“Ich steh auf sex mit Kindern! Und du?”

“Vagyis: Kiállok a gyerekszexért! És ön?” (A fordítás nem tudja visszaadni, h. németül ez azt is jelenti, h. feláll a farka a gyerekekkel folytatott szexre.)

A feminista ideológusok az egyenlőség nevében “filozófiai művekben”, számtalan könyvben és egyetemi katedráról hirdetnek olyan eszméket, h. pl. a férfiakat genetikai módosítással nőiessé kell átalakítani, a férfiakat ki kell irtani, v. számukat 5% körülire kell csökkenteni.
Ennek érdekében több feminista filozófus, pl. Mary Daly, amerikai akadémikus, egyetemi tanár, továbbfejlesztette a fasizmus fajelméletét, és áltudományos, álgenetikai alapon meghirdették a végső megoldást, a férfiak kiirtását."

Ezt a hozzászólást bizonyos "Korhely" néven írta a szelsokozep.com-ra egy internetező.