Tégy a szexista reklámok ellen

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Tégy a szexista reklámok ellen petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#1

2014-03-29 17:16

Ez a legkevesebb, amit meg kell tenni az emberi jogokért, az emberi méltóságért!
Huffnágel Pista

#2 Nagy Hufnnágel Teszt nőknek!!!

2014-03-29 17:24

kiváncsi vagyok, az aláíró kisasszonyok mennyi pontzsámot tudnának elérni egy ilyen objektiv teszten. Mert ha mondjuk


-55 és -40 pont között: A Férfiak nagyobbik hányada egyszerűen undorodik a látványodtól. A te osztályod fog a legjobban szenvedni akkor, amikor megjelennek a boltokban az olcsó, kínai szexbotok. Csak lúzerekkel számolhatsz, akik a kisebb ellenállás felé haladva kötnek csak ki a hálószobádban.

akoor nem csodálom, hogy zavarja őket ez a reklám. :D :D :D

http://huffnagel.blog.hu/2014/03/27/teszt_noknek_az_on_kilojaert_mit_adnak_a_huspiacon
ja

#3

2014-03-29 18:06

"Dear Women,
We hate you no matter what.
Sincerely,
90% of marketing"
Katikataktika

#4 Re: Nagy Hufnnágel Teszt nőknek!!!

2014-03-29 18:08

#2: Huffnágel Pista - Nagy Hufnnágel Teszt nőknek!!!



Egyetlen ember sincs a világon, akinek értékét a kinézete adja. Az emberi értéket az adja, ahogy magadat ápolod, önmagaddal bánsz, ahogy másokkal bánsz és ahogy az ügyeidet megoldod, ezálral amekkora hatást a világ javítása érdekében létre tudsz hozni. Ezek így együtt. 

Zoltán

#5

2014-03-29 19:10

#2: Huffnágel Pista - Nagy Hufnnágel Teszt nőknek!!!

 

Jelezném, hogy egyáltalán nem csak nők írják alá a petíciót. Attól, hogy te olyan környezetben élsz, ahol a férfiakat nem zavarja a szexista, nőket lealacsonyító kommunikáció még rengeteg jóérzésű, az egyenlőséget komolyanvevő férfi van. És egyre több lesz. Bár azt hiszem neked hiába is magyarázza ezt bárki is, ha egy ilyen buta komment írására voltál képes a petíció szövegének elolvasása után.


Vendég

#6 Re: Nagy Hufnnágel Teszt nőknek!!!

2014-03-29 20:25

#2: Huffnágel Pista - Nagy Hufnnágel Teszt nőknek!!!

Kedvesem, nem a nagy Hufnágel teszten, hanem bármelyiken elbukott. Csak az öntelt, hímsoviniszta machon nem. Ha ez megnyugtatja, az önhöz illő nő csak a pénzéért választja magát. Ha van. Ha nincs, akkor ezt is elbukta. Egyetlen szavát se higyje el neki, ezt minden teszt nélkül megmondom előre. HA mégis elhinné, csak azért van, mert a hiúságától és a beképzeltségétől nem lát tisztán. Szegénykém.  Ez most már így marad. Pech.

Puffneki

#7 Re: Nagy Hufnnágel Teszt nőknek!!!

2014-03-29 21:56

#2: Huffnágel Pista - Nagy Hufnnágel Teszt nőknek!!!

Pista, te azért gondolod, hogy a külső a minden, mert nálad belső érték nincs?
Amúgy, te miylen férfiakat - akár külső alapján is - vizsgáló teszten mennél át? Mert hogy érvelni nem tanultál meg, az biztos, úgyhogy az ész-tesztet nem is kérdezem.


Vendég

#8

2014-03-29 21:58

Azért van egy bája, ahogy a Petíció reklámsorában +/- pucér csajok jelennek meg, kínai vagy japán írás társaságában. Nem kellene ez ellen egy petíció? Nem viccelek.
Miss Jolie

#9 C'est la vie!

2014-03-30 06:24

A nem túl csinos nők mennyire utálnak minket, mindent megtennének, hogy közénk tartozzanak. Ha a megszépülést el tudnák érni egy petícióval, akkor azt a petíciót jóval többen írnák alá.

Vendég

#10 Re:

2014-03-30 07:35

#5: Zoltán -

Ne vitatkozzatok ezzel a barommal

Pityu egy férfihangos gyökkettő hülyegyerek, troll és ökör, látens homoszexuálisés frusztrált pöcs

 

 


Vendég

#11

2014-03-30 09:12

én is aláírtam.

Vendég

#12 Re: C'est la vie!

2014-03-30 09:59

#9: Miss Jolie - C'est la vie!

te egyszerűen hülye vagy.  Ki a fene szeretne közéd tartozni, néhány téged is megvető himet kivéve.

atomgbu

#13 Erkölcs?

2014-03-30 11:12

Ne csak a gyerekeink miatt tartsuk meg az erkölcsöt!
Höhö

#14 Igen, de mégsem...

2014-03-30 11:56

Akár még alá is írhatnám, ha...
Az tart vissza, ha már egyenjogúság, hogy miért csak a nők tárgyiasítása csípi a szemet? A férfiak reklámokban való megjelenítése is ugyanúgy magas százalékban megalázó. Mivel ez a petíció csakis a nők megalázása ellen tiltakozik (amit én is egyetértően elítélek), de viszont szót se ejtve általános emberi jogokról, tehát a másik nem megalázását elfogadva csak kizárólagosan női érdekekről beszél. Szexista alapon megkülönböztető indíttatású a petíció. Jogokat csak egyenlőtlenül, egyoldalúan, csak női nemi alapon követel.
Tehát mégsem méltó az aláírásomra.
Eva Kurcz

#15 Re: Igen, de mégsem...

2014-03-30 12:04

#14: Höhö - Igen, de mégsem...

Biztosithatom, hogy a ferfiak szexualis targykent kezelese is ugyanugy csipi (csipne) a szemem! A peticiot a mellekelt reklam elleni tiltakozasul inditottuk - de minden katona a tarsolyaban hordja a marsallbotot, szoval lehet peticiot inditani a ferfiak szexualis targykent valo kezelese ellen is, en ala fogom irni! :-)

Huffnágel Pista

#16 Re: Re: Igen, de mégsem...

2014-03-30 14:06

#15: Eva Kurcz - Re: Igen, de mégsem...

Inditsál petíciót azért, hogy a hajléktalanok között vezessék be a női kvótát, te álszent barom. Majd akkor eliszem, hogy fontos neked a nemek egyenlősége, de ezzel a hisztivel csak azt árultad el, hogy szar ronda nőként élni!!!


Vendég

#17 Re: Re: Re: Igen, de mégsem...

2014-03-30 16:44

#16: Huffnágel Pista - Re: Re: Igen, de mégsem...

Húha! Pista, de egy annyira szerencsétlen idióta vagy, és kisebbrendűséggel terhelt, hogy a malacperelyedet költsd pszichiáterre, azt az összeget is, amit trollkodásért kapsz.


Vendég

#18

2014-03-30 19:27

Aláírtam, és erre a bűvös kattintásra beslisszant felülre egy online áruház üdén homorító fehérneműkollekciója. Csakúgyizéhogyillusztrálódjon.
Höhö

#19 Pistáról (is)

2014-03-30 19:29

Pistának szerintem nem annyira kisebbrendűségi érzete van, inkább nagy is a mellénye és túl nyersen, de mégis homályosan fogalmaz.
Csak kapisgálom, valószínű arra gondolhatott hogy a feministák már megint valami unalomból előkotort mű-gumicsonton rágódnak, miközben sokkal súlyosabb gondok is léteznek a társadalomban. Csakhogy azokat lesz@rják, mert azok elsősorban és majdnem hogy kizárólagosan csak a másik nemet sújtják. Mivel a feministák sose az egyenjogúságra, hanem mindig csak az egyoldalú előnyök kikönyöklésére törekednek, ez tényleg elítélendően ronda dolog. Az meg már tényleg figyelemre méltó, hogy nekik már csak ilyen gumicsont gondjaik maradtak, nincs komolyabb gondjuk.
Na de ha már... nézzük csak meg egy kicsit a hajléktalanokat. 95-98 %-uk férfi. Általában nők által a családból kivert férfiak, akik ráadásul még a kapcsolat végleges lezárása után is, annak ellenére is további kötelességekre vannak kényszerítve. Azok a nők viszont akik védetten a férfitól lefosztott birtokon belül maradhattak, ennek csak haszonélvezői. Asszonytartás és stb... mindennemű további kötelezettség nélkül. Érdemes ezt elképzelni fordítottan is, mit szólnának vajon ahhoz a femik, ha egy nőnek a valahai, de már megszűnt és lezárt kapcsolata következtében mégis élete végéig pl mosnia, főznie, pénzt fizetnie kellene a valahai partnerére? Igazuk is lenne. Hiszen hol van itt a józan ész és az egyenjogúság csíráját pedig ne is keressük, mert nincs. Ha válás után is megmaradnak bizonyos kötelességek, azoknak minimum kölcsönösnek kellene lenniük. Ha már... de a legtermészetesebb mégis csak a válás utáni teljes függetlenség visszanyerése lenne. Se további jogok, se további kötelességek. Két önálló, egymáshoz többé semmi közük ember, szabadon mehessen tovább ki ki a saját útján.
Ehhez képest a feministák legnagyobb gondja, hogy úristen megint lefényképeztek egy nőt. Akit a kutya se kényszerített erre, a szabad akaratából önként vállalta és ráadásul még jól meg is fizették érte.
Gondolkodjunk már el ezen egy kicsit értelmesen is, vajon melyik férfi, vajon ki a felelős azért, hogy akadt valaki nő aki ezt a saját akarata szerint bevállalta? Ideje lenne, hogy a nők is éppen úgy hajlandóak lennének végre felelősséget vállalni a saját tetteikért és vállalnák a következményeit, mint ahogyan az bármelyik cselekvőképes és értelmes felnőtt embertől elvárható. A másokat okoló, másokra mutogatást pedig ideje lenne már az óvodában befejezni.

Igen, igen, tehát nyilván a Pistike a hibás és helyettem inkább ő legyen az elítélendő felelős azért , mert hogy én jó pénzért hagytam magamat lefényképezni?

Bubu

#20 Höhö válasz

2014-03-30 21:08

Hát Neked még fel kell nőni! Látszik, hogy az egész feminista mozgalomról halvány lila gőzöd sincs. Egyébként meg azon el kéne gondolkodni, hogy vajon a "gondoskodó" nő miért válik el attól az "áldott jó embertől" és pláne úgy, hogy utána hajléktalan lesz a férfi. Mert ugyanis ha a férfi normális volt, csak már kihűlt a kapcsolat, ott a nő ezt nem játszotta meg, én sok ilyen nőt is ismerek. De azzal egyébként én is egyetértek, hogy sajnos nagyon sok hím-soviniszta nő is van. De ez nem menti fel a másik felet a cselekedetei alól!
Bubu

#21 Re: Nagy Hufnnágel Teszt nőknek!!!

2014-03-30 21:25

#2: Huffnágel Pista - Nagy Hufnnágel Teszt nőknek!!!

HOgy Te mekkora pöcs vagy! Feltéve ha van még neked olyan...

Nagyon sok bombázó feminista nő van!

De ha már itt tartunk, gondolom Te minimum úgy nézel ki mint Brad Pitt, az IQ-d nagyobb mint Einstein-é,  több pénzed van, mint Bill Gates-nek, simán kiugrasz 4000 méterről a repülőből, és egy mozdonyt a kisujjaddal húzol el... Ha ezek közül is csak egyetlen egy nem stimmel, akkor menj vissza a bányába, ahonnan jöttél, legalább akkor feljön a szén...!

Bubu

#22 Re:

2014-03-30 21:29

#5: Zoltán -

"rengeteg jóérzésű, az egyenlőséget komolyanvevő férfi van"

Istenem de jó lenne, ha valóban rengeteg lenne!!!:)

Nin

#23 don't feed the troll

2014-03-30 22:01

Don' feed the troll !

Vendég

#24 Re: Höhö válasz

2014-03-30 22:43

#20: Bubu - Höhö válasz

Gondolkodj el rajta, hidd el hogy érdemes. Mi jogon  korlátozhatja bárki is egy nőnek azt a szabad emberi jogát, hogy pénzért vagy akár ingyen is, a saját akarata szerint lefotóztathassa és még photoshopolhatja is magát?

Csak nem te is aláírtad, csak úgy gondolkodás nélküli birka módjára?

sanci

#25 Re: Re: Höhö válasz

2014-03-31 07:43

#24: - Re: Höhö válasz

Néha az állampolgárok tudása ellenére is  szükséges a jogvédelem. Ha édesanyád, nagymamád, kislányod, vagy te magad nem látsz ebben semmi szörnyűt és bepózolsz egy reklámban jópénzért, nem árt ha tudod, hogy kihasználod magad és megalázod.