Legyen választható a jelenleg még kötelező védőoltás

Hálaed...

#101 Pomme

2013-11-08 16:56

Tisztelt Pomme! Én már tudom mi a különbség a médiában, lapokban közölt riportok és a valóság között. Dolgozott már oltóponton? Tiszta szívvel és hittel tettem annak idején! De senkinek nem kívánom azt az érzést, amikor visszajött egy fiatalember, akinek a várandós felesége egyre rosszabbul és rosszabbul lett az oltás után, és sehol senki nem vette komolyan és senki nem segített érdemben, így nekem könyörgött, hogy tegyek valamit! Tudja Ön, hogy milyen érzés ez???? Soha ne tudja meg! És hányan, de hányan belehalnak, vagy megnyomorodnak!!! :-( A valóság mindig az amit az ember lát és átél! Nem a média!
hálaed

#102 Mommo698

2013-11-08 21:33

Kedves Mommo! jelenleg sajnos mást nem tud tenni, mint hogy nem engedi beadni a védőoltást, de tegye ezt azzal a tudattal, hogy fenyegetni fogják gyámüggyel, az ANTSZ eljárás indít Ön(önök ellen, melynek során megpróbálják meggyőzni, ennek sikertelensége esetén több százezer forintos büntetést is kiszabhatnak sajnos. Ön fordulhat bírósághoz, de arra is készüljön, hogy ideg őrlő, hosszadalmas folyamat! Ha Magyarországon már minden jogorvoslatot igényebe vett és nem az önnek megfelelő döntés született, akkor fordulhat az Európia Bírósághoz, mert ez esetben az emberi jogok megsértése áll fenn. Ezért ilyen sikeres az ANTSZ, mert ezt igen kevés szülő tudja lelkileg véghez vinni! Én most az ANTSZ-el történt tárgyalás után egy innumológushoz viszem a gyermekem, Ő is megpróbál majd meggyőzni. Persze mindez csak időhúzásra lesz jó, semmi másra. Javaslom, hogy ennek is járjon utána. De esetleg megpróbálhat tanácsokat kérni egy Nebáncsvirág Egyesület nevű, orvosokból, jogászokból álló csoportjuktól. Nagyon sok erőt.....
Andi

#103 Re: Nem írom alá!

2013-12-28 09:36

#97: Felelős szülő - Nem írom alá!

Kedves Felelős Szülő! Nem kell aláírnod! Oltatnod kell, mert látom csakis ez a szent meggyőződésed! Csakis az amit az orvos mond!

Én azonban nagy gondolkodóba esem, nagy a dilemmám az oltást illetőleg! Jelenleg 11,5 éves kislányom csaknem 10 éven át volt beteg. Állandó tüdőgyulladások, krónikus bronchitis, 10 éven át mondhatnám egyetlen éjszaka nem aludt sem a gyerek sem a szülők. Végeláthatatlan hurutus köhögés, fuldoklás, huruthányás! Nincs olyan orvos M.o.on aki tudott volna segiteni a tünetek megszüntetésében!

Mondanom sem kell, ma már biztosan tudom, hogy mivel a kislány a 16 hónapos korban beadott MMR-védőoltás után lett beteg, a problémák azóta tartanak. Most a 11 éves kötelezőt egészen biztosan nem kapja meg!

És a fent leirtakhoz, nem párosult egyéb, mint enyhe értelmi fogyatékosság, autista zavar, tanulási nehézségek, ADHD, mozgászavar, és még számtalan le nem irt probléma! Minden nap amikor ránézek a gyönyörű kislányomra, csakis az a nyomorult , beerőszakolt védőoltás jut eszembe és az, hogy a pénz miatt egyesek mire képesek!  Bizony ma már látom, a védőoltás nagy népirtás! Jól megszervezett csökkentése az emberiségnek! Hiszek a nagytudású orvosoknak, kutatóknak, az évtizedek óta a mellékhatások tanulmányozóinak, akik bizonyitást nyertek, mennyire károsak  az oltóanyagokban lévő segédanyagok, amit szerintem sohasem fognak másra cserélni!

Az is elgondolkodtató, hogy mitől van ennyi rákos beteg kisbaba, ennyi autista, fogyatékos és egyéb betegségekkel küzdő gyermek!

Megküzdöm  hatóságokkal, de több problémát már nem adhatok elsősorban a gyermekemnek, mert ezek is egész életére kihatnak majd! Sajnos! Minden alternativ megoldást, gyógymódot próbálunk, hogy javithassunk az állapotán! Nagyon kevés eredménnyel sikerült eddig, temérdek pénzért! Annyira nagy kárt okozott az oltás, hogy igazán megvannak a jogos és megalapozott indokaim, hogy miért döntök eképpen!

És még arról sem beszéltem, hogy a legidősebb gyermekem, aki ma már felnőtt, a 15 éves kori májgyulladás elleni vakcina után lett epilepsziás, addig soha semmi baja nem volt!

Szives figyelmedbe ajánlom dr.Ébert Jenő kutatásait és hozzászólásait a védőoltásokhoz!

Üdvözöllek: Andi

 

 


Vendég

#104

2013-12-28 09:57

Kedves Szülőtársaim!

Nagyon alapos indokok szerint kell megfontolni gyermekeink védőoltását! Nekem 2 gyermekem is beteg lett! A fiam a 15 éves korban kapott májgyulladás elleni oltástól, a kisebbik lányom pedig alig másfél évesen beadott MMR oltás óta küzd, számtalan betegséggel! Az oltások beadása előtt egyik gyermekem sem volt beteg! Ma azonban mindkettőnek egész életére kiható problémákkal kell együtt élnie! Lehet ugyan némileg javitani az állapotukon, de a "beszerzett oltásmellékhatás" - mint pl. az enyhe értelmi fogyatékosság és az autista zavar sajnos nem győzhető le teljes egészében!Nagyon hallgatok azokra a tudós-kutató orvosokra, akik kisérleteikkel, tanulmányaikkal bebizonyitották, mennyire károsak a kötelező, "hasznos" védőoltások!
Én küzdeni fogok az ellen, hogy a beteg kislányom a soron következő MMR oltást biztosan nem fogja megkapni! És ez csak az én problémám! Sok százezer szülő véleménye is nagyon fontos lenne, akinek érzése szerint valamelyik beerőszakolt oltástól sokkal súlyosabb gondjai lettek!

Nagyon nehéz okosnak és felelősségteljesnek lenni! De arra kérek minden szülőt, gondolkodjon!

Üdvözlet Mindenkinek! A.

Vendég

#105

2013-12-29 19:51

Tisztelt Szülőtársaim!
Nagyon fontos hogy megnézzék ezt a peticiót és mérlegeljenek, mert sok gyermek sorsa függ ettől!

Vendég

#106

2013-12-30 21:57

Tor öljétek a kötelező oltasokat

Vendég

#107

2014-01-07 21:12

Inkább a védőoltások ellen küzdő tanulatlan nyomorékokat kéne törölni. Semmi jogotok nincs hozzá, hogy mások gyerekeit vagy akár a sajátotokat járvánnyal veszélyeztessétek. Igenis bírságolja csak szét az ÁNTSZ az ilyen férgeket!

Vendég

#108

2014-01-29 13:40

Nem a mi érdekük hogy megkapjuk egyik kötelező védőoltás sem, és nem is használ annyit mint inkább árt. Hosszútávon romboló hatással bírnak és tönkreteszik egy fiatal szervezet amúgy normálisan működő szervezetét.

Vendég

#109

2014-02-10 01:29

Aki a tényekkel alátámasztott igazságra is kíváncsi a rémisztgető áltudományos manipulációk helyett, az kérem tanulmányozza át Ferenci Tamás doktorandusz blogját, aki teljes önzetlenségből harcol a sötétség ellen:

http://vedooltas.blog.hu/


Vendég

#110

2014-04-11 21:30

Én sem biztam soha a védőoltásokban 1-szer volt rá lehetőség hogy a külföldi védőoltást oltás megvásárolhassuk mert azért garaniiát vállalt a gyártó kb 8000ft volt azára 9éve a hármasikreinknek.Előre rettegek most jövőre 5. osztályba mennek és jön a következő oltás jó lenne a nagyobb visszhang, de őszintészólva ha pl megosztanám facén vagy beszélnék tőbb szülővel még elitélnék az embert sok még az agymosott ember sajnos,Szép napot!

Vendég

#111 Re:

2014-04-11 21:34

#110: -

MÉG ANNYIT HOGY AZ ÁLLAM NEM VÁLLAL FELELŐSÉGET AZ OLTÁSOK MELLÉKHATÁSAIÉRT DE KÖTELEZŐ BEADATNI EZT A GYERMEKORVOSUNK MONDTA HMMM VÉRLÁZITÓ!!!!

 


Vendég

#112

2015-04-18 14:37

Nem fogom beoltatni a gyermekeimet. Sok rosszat olvastam az oltásokról de Bill Gates videója után inkább a börtönt választom mint megöljem saját Fiaim.

Vendég

#113

2015-04-18 15:37

Egyetértek vele, dolgozom rajta, hogy a jelenlegi áldatlan, brutális, piacorientált oltáskérdés elfogadhatóan - az önkéntesség alapállásával megoldódjon. Üdvözlettel: Palásti János

Vendég

#114

2015-09-06 15:08

A kötelező oltásokról egy sokatmondó, szivárogtató videórészlet "Az oltások valódi háttere" címmel, amely elérhető az indavideón:

http://indavideo.hu/video/Az_oltasok_valodi_hattere

 és a videán.