Ne építsék meg így Esztergomban az intermodális csomópontot


Vendég

#1

2016-09-13 16:17

Állítsák meg ezt az átgondolatlan sunyi akciót!

Vendég

#2

2016-09-13 18:17

Azért nem kérünk ebben a formában, mert itt lakunk a budapesti utcában.A vasúti rakodás miatt épp elég a zaj.Nem kérünk a körforgalomból sem ,A városrész viszonylag nyugodt A LAKÓK ÉLETÉT NEM ENGEDJÜK MEGKESERÍTENI.

Vendég

#3

2016-09-13 19:06

ugy tudom helyi védelem alatt áll a MÁV épülete (jelenlegi vasutállomás) és ezért "kell" e köré csoportositani az egész intermodális csomópontot (a maga zajával koszával) a buszvégállomás és a vasutállomás kettősét.
Javasolnám ezen megoldás helyett, hogy a busz- és vonat megállóját tegyék ki a város végére, ahol már a kertes házak utcái véget érnek, ill. a lakótelep területén tulra esnének. Itt már ipari telkek vannak. Itt kevésbé lenne zavaró, és igy a forgalmat nem kellene rávezetni a lakott területekre. hanem azon kivül haladna az autóbusz forgalom.
Igy a zaj, por, és egyéb szennyezés is nagy mértékben csökkenne.

A jelenlegi vasutállomás épületében, be lehetne rendezni egy vasuti muzeumot, ami turistalátványosság is lehetne.



Vendég

#4 Re:

2016-09-13 19:12

#2: -  

 A körforgalomra, amennyiben az autóbusz forgalom a munkásbuszokkal más irányban menne, nem is lenne szükség. 

A környék nyugodt, csendes, élhető lenne. 

A szobor már el lett paterolva, most a következő lépés a két ut közötti zöldterület felélése lenne? 

Igaz nem ide vonatkozik, de megjegyezném, hogy a főutca aszfaltozásakor, nem vették figyelembe, hogy a dohánybolt, hentes üzlet és a zöldséges vásárlóinak  a pár perces megállását ellehetetlenitették az előttük lévő területen levő "parkolóterületek" megszüntetésével. Itt tényleg csak addig állt meg valaki, ameddig bevásárolt. A jelenleg felfestett parkolóhelyeken nagy többségében állandóan autók állnak ( 

Ezt a véleményt már több vásárlótól is hallottam. Hasznosnak tartanám ezt a pár helyet fenntartani az ott levő üzletek számára. 


Vendég

#5

2016-09-15 17:38

8 évig a Budai Nagy Antal lakótelepen éltem,Örűltem mikor sikerült,el költöznöm,a város másik felébe.A Diezel vonatok,is nagyon hangosak voltak.Miért nem lehet,a Suzuki körforgalom al szemben a Dobogókőiút nál kiépíteni a pályaudvart,Vagy a másik lehetőség,a Hatoskővel szemben .Egy másik csomópont meg lehetne a Pilismaróti vámnál,a MOL kúttal szemben,A két városrész között meg a helyijáratos,buszok közlekednének.Nem lehetne azokat a terveket át ültetni,valamelyik,területre.Az infrastruktúrát,így is úgy is ki kell építeni. Köszönöm,hogy meghallgattak. Rigó Károlyné


Vendég

#6

2016-09-20 02:44

Egyik rossz helyzetből a másik átgondolatlan, esetleg egy csoport érdeket szolgáló tervezés.
Szeretnék ész érveket hallani arról, hogy miért nem lehet a jelenleg "busz garázs"-nak tervezett területre telepíteni a busz végállomást. Miért kell közlekedtetni a buszokat a végállomástól a "garázsig" és vissza. A buszvég mindenképpen távol van a várostól, az utasokat, diákokat valahogy közlekedtetni kell. Ki képviseli a diákok érdekeit? Iskolák?

Vendég

#7

2016-09-20 12:05

Mert felháborító,hogy hülyeségre akarnak már másodszor Uniós pénz költeni./Tesco mellett félig kész Buszmegálló,Kamionpakoló ami félig sincs kész.

Vendég

#8

2016-10-29 11:50

Achim Andras utcában lakunk nem szeretnek napi 480 buszt az ablakom alatt. Elég a TESCO forgalom

Vendég

#9

2016-10-29 11:54

Nem szeretnek autóbusz zajt az ablakom alatt