Tiltakozunk az alternatív oktatás ellehetetlenítése ellen!

Vendég

2016-05-21 21:04

A diktatúrába menetelő autokrácia egyik mérföldkövének látom azt, ami az oktatásban folyik, és ennek a folyamatnak egyik durva állomása az alternatív iskolák már jó ideje zajló ellehetetlenítése.

Minden demokráciaellenes lépés ellen tiltakozom - ahogy tőlem telik.

Az "csak" egy plusz, hogy az unokáim lassan iskolakorba kerülnek, és rettegek, hogy fogják őket tönkretenni a jelenlegi (és még hova romló!) rendszerrel, tanananyaggal.

Vendég

2016-05-22 06:37

A lányom olyan iskolába járt, amilyenbe szerettük volna. Szeretném, ha az unokám szintén a legjobb helyeken tanulhatna, nem pedig ott és azt, amit az aktuális kormány erőltet.

Vendég

2016-05-22 20:57

Waldorf suliba jarnak a gyerekekek.

Vendég

2016-05-23 21:41

Három gyerekem alól húzzák ki a talajt.

Vendég

2016-05-24 15:37

Azért írtam alá, mert ez természetes: alá kell írni.
Az már csak hab a tortán, hogy pedagógus vagyok - szerintem normális - , és mint ilyen minden fajta alternatív iskola létjogosultságát támogatom.

Vendég

2016-05-25 03:37

Ehhez a petícióhoz nem kell kommentár azt hiszem. Mindezt azok teszik velünk, rabolják el a gyerekeink unokáink jövőjét akik valaha a mi pénzünkön még ingyenesen tanultak. Kell ehhez többet hozzáfűzni ? Bár én szerencsés helyzetben vagyok mert mindhárom gyerekem elhagyta az országot ökrökre , így a kései leszármazottaim legalább biztonságban , jólétben és demokráciában tudnak élni . Mindennek ellenére úgy érzem hogy fel kellett emelnem nekem is a szavamat és aláírni a petíciót annak ellenére, hogy engem illetve a leszármazottaimat többé már nem érintik az események.

Vendég

2016-05-26 14:30

viktor és bandája húzzon el

Vendég

2016-05-27 13:00

mert gyermekem van és nem szeretném hogy olyan élmény legyen majd számára az iskola mint nekem volt az államiban

Vendég

2016-05-27 16:51

Felháborítónak tartom az államosítást.

Vendég

2016-05-27 20:05

Szükség van az oktatás sokszínűségére, szabadságára!!

Vendég

2016-05-28 08:06

Mi is alternatív pedagógiai elvek alapján élünk, dolgozunk az óvodánkban!! Szükség van az oktatás sokszínűségére, a pedagógiai szabadságra! Mert minden gyerek más!!

Vendég

2016-06-02 13:45

Stefán mariann vagyok a Magyarországi Montessori Egyesület elnöke. 1990 óta a Montessori módszert alkalmazom a tanításomba ill a magyar Montessori intézmények szakmai támogatója, alakulásuk segítője, szakmai vezetője vagyok. mivel a fejlett országokban és hat kontinensen a Montessori módszer ill. az alternatív módszerek a nevelésbe, oktatásban kiemelt szerepet kaptak, fontosnak tartom és a gyakorlat is ezt igazolja hogy az oktatás területén a XXI. században megálják a helyüket a jövő generációjának nevelésében, oktatásában.

Vendég

2016-06-04 16:48

Egy demokráciában nem így működnek a dolgok. Mindegy, hogy állami iskola vagy alternatív. Az embereknek joguk van azt választani, amit szeretnének. A kormány dolga nem az, hogy beszűkítse a választási lehetőségeket. Feladata viszont a színvonalas oktatás feltételeit biztosítani. Ez sehol nincs meg. Csak rombolnak.