Zöld Városmajorért!

Kormányhatározat – 1690/2019. (XII.10.) – rendelkezik a budai agglomerációs fejlesztési terv részeként a Városmajor felújításáról is. Kérjük, támogassa aláírásával a Városmajori Parkbarátok Egyesületének és az itt élőknek azzal kapcsolatos kérését, hogy a Városmajor visszanyerhesse eredeti, park jellegét!

Ennek érdekében az alábbi, közös igényeinket fogalmazzuk meg a tervezett beruházás kapcsán:

• Az egyébként is túlépített parkban csökkentsék a beépítettséget és növeljék az értékes zöldfelület arányát.

• Számolják fel a területfoglaló, látványromboló, zajt és levegőszennyezést okozó intézményeket (elsősorban a szabadtérinek indult, mára illegálisan fedett színpadot és az ahhoz kapcsolódó vendéglátó egységet).

• Gondoskodjanak a környék forgalomcsillapításáról, előnyben részesítve a helyiek parkolását és tiltsák meg a gépkocsik behajtását a park területén belülre.

Kérjük, aláírásával támogassa a fenti célok megvalósulását!

szinhaz_parkolo_1200.jpg

Városmajori Parkbarátok Egyesülete    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Városmajori Parkbarátok Egyesülete, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.