Zöld Városmajorért!

Kormányhatározat – 1690/2019. (XII.10.) – rendelkezik a budai agglomerációs fejlesztési terv részeként a Városmajor felújításáról is. Kérjük, támogassa aláírásával a Városmajori Parkbarátok Egyesületének és az itt élőknek azzal kapcsolatos kérését, hogy a Városmajor visszanyerhesse eredeti, park jellegét!

Ennek érdekében az alábbi, közös igényeinket fogalmazzuk meg a tervezett beruházás kapcsán:

• Az egyébként is túlépített parkban csökkentsék a beépítettséget és növeljék az értékes zöldfelület arányát.

• Számolják fel a területfoglaló, látványromboló, zajt és levegőszennyezést okozó intézményeket (elsősorban a szabadtérinek indult, mára illegálisan fedett színpadot és az ahhoz kapcsolódó vendéglátó egységet).

• Gondoskodjanak a környék forgalomcsillapításáról, előnyben részesítve a helyiek parkolását és tiltsák meg a gépkocsik behajtását a park területén belülre.

Kérjük, aláírásával támogassa a fenti célok megvalósulását!

szinhaz_parkolo_1200.jpg


Városmajori Parkbarátok Egyesülete    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Városmajori Parkbarátok Egyesülete, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...