Zenészek, színészek, írók, újságírók, riporterek a Magyar Rádió stúdióiért

MR61.jpgZenészek, színészek, írók, újságírók, riporterek* a Magyar Rádió stúdióiért
*illetve bárki, aki kötődik ezekhez az épületekhez

 

/Előzmény: A Magyar Rádió korábbi Bródy Sándor utcai épületegyüttesének nyolc épületét - bennük a legendás stúdiókkal- bontásra ítélték, hogy a helyükön egy új, túlméretezett campust építsenek fel a PPKE számára./

A Magyar Rádió korábbi stúdiói fontos kultúrtörténeti emlékek, melyekben hazánk kiemelkedő művészei, gondolkodói, egyéniségei tevékenykedtek, akik szellemisége itt él a falak között - inspirációt adva és irányt mutatva az újabb nemzedékeknek.
A kiváló adottságú, jól megközelíthető stúdiók lehetőséget biztosíthatnak a ma és a holnap generációi számára is művészi tevékenységük kiteljesítéséhez.

Alulírottak ezúton tiltakozunk a Magyar Rádió Bródy Sándor utcai tömbjében található épületeinek, stúdióinak és szellemiségének lerombolása ellen. Indítványozzuk, hogy azok eredeti funkciójukban szolgálják ismét a magyar zenei, kulturális és közélet pezsgését!


Ferenc Márkus (Civilek a Palotanegyedért Egyesület)    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy Ferenc Márkus (Civilek a Palotanegyedért Egyesület) láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...