Volt fazekasos diákok szolidaritási nyilatkozata a sztrájkoló tanárok mellett

A tanár mintát jelent a diákjainak. Azok a tanárok, akik kiállnak jogaik mellett, és akár a polgári engedetlenség eszközéhez folyamodva sztrájkolnak, azok megérdemlik elismerésünket, megbecsülésünket és támogatásunkat.Mi, a Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium volt diákjai jelen nyilatkozatunkkal szolidaritást vállalunk egykori iskolánk azon tanáraival, akik az elmúlt napokban sztrájkoltak és a jövőben esetleg polgári engedetlenségi akcióba kezdenek. Támogatjuk őket abban, hogy a hazánk által aláírt nemzetközi egyezményeknek és az ország saját törvényeinek megfelelően élhessenek a sztrájk megszervezésének és az abban való részvételnek a jogával.A SZTRÁJK ALAPJOG!2022. február 21.

Az aláírással felhatalmazom Török Dóra petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.