Vészhelyzeti kormányzás

veszélyhelyzet nem játék!  A veszélyhelyzet akkor kerül kihirdetésre, ha Magyarország területét és/vagy lakosságát veszély fenyegeti. A veszélyhelyzet mindaddig fennáll, amíg azt a kormány fenntartja, a Parlament 2/3 -os többséggel megszavazza. Ezen különleges jogrend fennállása idején a vészéhelyzeti katasztrófa bármikor bekövetkezhet, a veszély mértéke súlyosbodhat, vagyis Magyarország lakossága veszélyben van! Ez esetben a Kormánynak bármikor azonnal döntenie, és intézkednie kell! A magyar lakosságnak jogos az az igénye, hogy amíg a veszélyhelyzet fennáll a mindenkori kormány Magyarország területén tartózkodjon.

"Egyetért-e Ön azzal, hogy a kihirdetett veszélyhelyet idején a mindenkori magyar kormány minden tagja, és a mindenkori miniszetelnök ne hagyhassa el Magyarorzág területét?"

Az aláírással felhatalmazom Szilveszter petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.