Tiltakozás az MVSZ emberiség- és nemzetellenes tevékenysége ellen

Magyarország és az egyetemes magyarság meggyalázása az, amit a magát „Magyarok Világszövetségének” nevező szervezet csinál. Ez a szervezet egy olyan, a magyar nyelvben obszcénnek számító kifejezéseket használó közleményt adott ki, amely:

  • sérti az alapvető emberi jogokat, gyűlöletet szít azáltal, hogy megkérdőjelezi egy személy emberi mivoltát, amikor „ausztriai lény”-nek nevezi. (Ezután az emberi méltósághoz való jogát sértik az érintett személynek, amikor azt írják róla, hogy „agyament”, ami a hazai bírói gyakorlat alapján önmagában nem lenne elegendő egy büntetőjogi tényállás megállapításához, lévén, hogy közszereplőről van szó, de jelen esetben minősítő körülménynek tekinthető.)
  • sérti Magyarország érdekeit, amikor az osztrák államról és Ausztria államelnökéről, Werner Faymann úrról azt állítja, hogy az „állami szintű, obszcén vélemény-terrorizmus”-t folytat.
  • a szövetség nevéből, állami elismertségéből, és támogatottságából adódóan olyan látszatot kelt, mintha a magyar állam hivatalos álláspontját, és a világ magyarságának véleményét képviselné.


Magyarként és magyar állampolgárként:

  • tiltakozom az ellen, hogy a „Magyarok Világszövetségének” nevezett szervezet az egyetemes emberi jogokat, és a magyar nemzeti érdekeket sértő tevékenységet folytat!
  • elhatárolódok „Magyarok Világszövetségének” nevezett szervezet minden megnyilatkozásától!
  • követelem, hogy a Magyar Állam azonnal vonja meg a jogi elismerés státuszát a „Magyarok Világszövetségének” nevezett szervezettől, oszlassa fel azt, mint az egyetemes emberi jogokat és a magyar nemzeti érdekeket sértő szervezetet, vonjon vissza tőle minden olyan támogatást, amelyet közpénzekből, vagy az állami vagyonból kapott.
  • elvárom a magyar hatóságoktól, hogy a törvény szigorával lépjenek fel az emberi jogokat és a magyar nemzeti érdekeket sértő tevékenységet folytató személyekkel szemben, tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy a „Magyarok Világszövetségének” nevezett szervezet által okozott diplomáciai károkat, és a hazánk nemzetközi megítélésének rontásából fakadó hátrányokat a lehető legteljesebb mértékben ellensúlyozzák, jóvátegyék.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Gábor Kale, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Facebook