Bakó Krisztina távozzon a közéletből!

Követeljük, hogy Bakó Krisztina, a Budaörs Fejlődéséért Egyesület képviselője, kérjen bocsánatot, mondjon le, és távozzon a közéletből.

A korábban az Együtt PM színeiben Dabason már kudarcot vallott politikus most a budaörsi önkormányzat testületi ülésén, hivatalos képviselői hozzászólásában ezt állította a magyarságról:

„... egy egészen messziről, keletről, Belső-Ázsiából érkező idegen kultúrájú, erőszakos nép végigdúlta Európát, lopott, csalt, hazudott, gyújtogatott, mindent bevetett, majd még ráadásul még földet is, azaz hont foglalt magának.

A videó itt megtekinthető: http://youtu.be/WX2JjWfzm1s

A képviselő a budaörsi Közoktatási, Művelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság Elnöke. Indokolatlanul bántó kijelentése súlyosan sérti a magyarság méltóságát. Egy ilyen szélsőséges nézeteket valló személynek nincs helye a magyar közéletben.

Mindezek fényében követeljük, hogy Bakó Krisztina kérjen bocsánatot, mondjon le, és távozzon a közéletből.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Budaörsi Polgárok, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook