Tanintézményekben való, mobiltelefon használat korlátozása. Gyermekeink megvédése érdekében.

Kèrjük az Oktatási Minisztérium-ot, hogy a tanintézményekben a tanórákon, korlátozzák a hallgatók, tanulók mobiltelefon használatát. Sajnos szomorúan látjuk, hogy a tanuló, hallgatóból 10-ből 8 diák, óra-oktatás közben, a TikTok nevezetű szociális hálón Liveozik. Ezzel zavarva,mint az órát ,mint a tanulni vágyó fiatalok előrehaladást és a tanárok elődását, direkt inzultálják a tanárokat élő adásban látva, hogy ez zavarja őket. Azt gondoljuk ez káros hatással van a tanulókra, és nem viszi előre a tanórát. Javaslatunk a következő lenne. - Tanóra előtt a tanárnak,vagy a tanári asztalra adják le a diákok mobiltelefonjukat. Majd óra végén , kapják azt vissza a hallgatók, diákok.

Az aláírással felhatalmazom Patai Norbert petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.