Találjunk megoldást!

Tisztelt Polgármester Úr!

A szigethalmi és a tököl-parkerdei lakosok, üdülőtulajdonosok nevében kérem a segítségét.

Úgy hallottuk, hogy – akárcsak tavaly – az idei hétvégeken is rendeznek májustól koncerteket Szigethalmon, a Placcon. Nem vitatjuk, hogy a fiataloknak (és a kevésbé fiataloknak is) ez egy nagyszerű szórakozási lehetőség. Azt sem vitatjuk, hogy joguk van önfeledten jól érezni magukat. De úgy gondoljuk, az említett települések lakóinak, üdülőtulajdonosainak pedig joguk van a zavartalan pihenéshez, ami sajnos a koncertek ideje alatt enyhén szólva kicsit sem adatik meg. Százak, ha nem ezrek szenvednek az elviselhetetlen zajtól késő estig, nem egyszer éjfélig vagy még tovább. Azt is gondoljuk, hogy mindenki szórakozzon kedvére, ha ezzel nem zavar másokat. Mert ehhez viszont senkinek nincs joga. Kérjük szépen, segítsen megoldani azt a nagy-nagy dilemmát, hogy a Placc látogatói szórakozhassanak, de közben a környék lakói a lakásaikban, kertjükben zavartalanul élvezhessék a csendet, a nyugalmat. Hiszen a többségük ezért költözött ide, ezért vásárolt éppen itt házat.

Várjuk válaszát, segítségét előre is nagyon szépen köszönjük.

Tisztelettel:

Geszti Anna,

Tököl-Parkerdő

Az aláírással felhatalmazom Anna Geszti petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.