STOP ENDO

peticiohoz1.jpgPetíció az endometriózissal küzdők támogatására

Az „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány petíciót indít, annak érdekében, hogy megmutassuk a döntéshozóknak Magyarországon, hogy milyen sok nőt érint az endometriózis és ezt követően elérjük, hogy változzon a megelőzés, a diagnosztizálás és a kezelés.

A PETÍCIÓT KÉRJÜK, HOGY CSAK AZ ÍRJA ALÁ*, AKINEK ORVOSI IGAZOLÁSA (például: műtéti zárójelentés, szövettan) VAN AZ ENDOMETRIÓZISRÓL. (Akiknek jelenleg nincs vagy már nincs tünete, de diagnosztizálták endometriózissal, azok is aláírhatják a petíciót.)

Az „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány személyes érintettség miatt indult útjára azzal a céllal, hogy segítse az endometriózissal küzdő nőket. Mi, akik endometriózissal küzdünk, pontosan tudjuk, hogy milyen hiányosságok vannak az egészségügyi ellátó rendszerben. Változtatni azonban csak összefogással lehet! Jelenleg az illetékes kormányzati szervek nem látják ( a rendszer hiányosságaiból is adódóan ), hogy akár 200.000 érintett nőről is beszélhetünk Magyarországon, és azt sem, hogy milyen nehézségeket okoz a mindennapjainkban az endometriózissal való küzdelem és milyen anyagi terheket ró ez ránk. De nem kell bemutatni egyikünknek sem, hogy milyen nehézkes a diagnosztizálás, az egyes vizsgálatokra való bekerülés, vagy az, hogy akár 2 évet is kell várnunk egy műtétre.

Kérjük, írd alá a petíciót, hogy változtathassunk!

Vállald fel és beszélj az endometriózisról!

Elérhetőségeink:

* Kérjük, hogy töltsd le az adatvédelmi nyilatkozatot és juttasd el hozzánk postai úton is. Kérjük, hogy sima levélben, NE tértivevénnyel és ajánlva küldd.

Levelezési címünk: "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány, 1022 Budapest, Felvinci út 25. 2/2

"Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Kérjük, ellenőrizze bejövő leveleit (és a spam mappát).