Pszichiátriai visszaélés ellen!

Tisztelt Mindenki!

Családom egy része Erdélyből származik, emiatt a rasszista Molnár család 50 éve zaklatja családomat és "kisebbségieknél öröklődő elmebetegséggel" rágalmaznak minket pszichiáter ismerőseikkel: apámat rákos betegsége gyógyítása helyett pszichiátrián kezelték, amelyet emiatt nem élt túl. Egy rokont "kisebbségieknél öröklődő skizofréniával" rágalmaztak és amikor nem értett egyet a diagnózissal, a pszichiátrián megölték.

Gyerekkoromban az iskolában kéztörés miatt átszoktattak másik kézre, amitől dadogni kezdtem. A dadogást a Molnár család elmebetegségnek nevezte és gyerekpszichiáterhez küldtek, aki elküldött hogy nem odatartozik a dadogás. Egy évig kellett nevelési tanácsadóba járnom a Molnár család miatt, ahol a családom által egy újságban talált betegséget, az elektiv mutizmust írták diagnózisként, tehát még csak nem is orvos diagnosztizálta. Azóta kiderült, hogy valószínűleg autizmus spektrum zavarom van. (Asperger-szindróma)

A Pro humanitate kft-ben dolgozó Molnár Sándor első osztályos korom óta követett az utcán, de tizenéves koromban lettek gyakoribbak a követések. Saját maga és mások szerint is pedofil és gyerekekkel folytat kapcsolatot.

Tizenéves koromban lakásunkba költözött egy mentálisan beteg férfi, aki lopott tőlem, ezért alultáplált voltam. A lopást a mentálisan beteg férfi elmondása szerint Molnár Sándor kérte. (élelmiszer helyett árvasági ellátást kaptam családomtól) Azóta is folyamatosan lop ismeretlen tettes, de feljelentést nem hivatalosan származásra hivatkozással nem fogadja el a rendőrség.

Molnár egyik orvos rokona pszichológiai vizsgálatra küldött, ami nem mutatott ki elmebetegséget, így el is küldtek a pszichiátriáról.

Ekkor megismerkedett velem Molnár Sándor, akiről nem tudtam hogy ugyanaz aki zaklat, így kapcsolatot kezdtünk, de több hónapra eltűnt és továbbra is követett az utcán.

Összeismertetett pszichiáter egykori barátnőjével, aki elmondta, hogy tőle és férjétől, akivel igazságügyi orvosszakértők, hamisított szakvélemény megírását kérte Molnár Sándor, mert szerinte családom a származásunk miatt elmebeteg.

Fél évvel később Molnár a háziorvosommal küldetett pszichológiai vizsgálatra, amely megint nem mutatott ki elmebetegséget, de Molnár megvádolta saját magát azzal, hogy inzultált, és felíratott nekem antidepresszánst, amelyet helytelenül adagoltak, amitől megbetegedtem. Az egyszerű elvonási tünetet (hasmenés) a kezelőorvos anorexiának hazudta. Letagadta a műhibát, amelyet képzelődésnek nevezett, és amikor a rágalmazás miatt otthagytam a pszichiátriát, feljelentettek és azt hogy Molnár követett az utcán paranoid téveszmének, a pár évig tartó kapcsolatunkat erotomán téveszmének hazudták és megírták a beígért hamisított szakvéleményt. Az orvosi iratokra hazugságokat írnak, amelyeket nem akarnak javítani, pedig jogszabály miatt kötelező. Már a kezelés kezdete óta nem tudnak skizofrén tünetet írni, ezért belgyógyászati betegségeimet írják. Túladagolták az egyik gyógyszert, amelytől homályállapot (tenebrositas) nevű betegség alakult ki, amelyből közel tíz évvel később, a gyógyszer csökkentésekor kezdtem helyrejönni, az időszakra amnéziám van. A pszichiáter elmondása szerint Molnár Sándor kérte a pszichiátriai kezelésem, mert nem akarja, hogy „szaporodjon a fajtám” és így zaklat tovább. A pszichiátriai kezelés kényszer sterilizálásnak számít, mert származásomra hivatkozással gyógyszereznek. Az ügy bíróságra került, de a pszichiáter rendszeresen hazudott a bíróságnak, hamisan tanúzott és másokat is hamis tanúzásra kért. Igazságügyi orvosszakértői vizsgálatok minősíthetetlenek: pár kérdés tesznek fel még csak nem is betegséggel kapcsolatban, személyi igazolványból diagnosztizálnak és másolják az előző véleményeket.

Az összes pszichológiai vizsgálat kizárta a mentális betegséget, csak Molnár és egykori barátnője, annak férje és egy pszichiáter ismerőse hazudják a képzelődést.

Az mentális betegség rágalmazás miatt tanulni sem engednek, dolgozni sem vesznek fel és párkapcsolatot is hátráltatja.

Feljelentettem a pszichiátert, majd mivel a pszichiáter megkérte a rendőrséget, hogy ne nyomozzanak, ezért a rendőrség javaslatára pert indítottam, de a pszichiáter nem jött el a tárgyalásokra.

Tavaly a felelősségre vonás elkerülése miatt korlátoztatták jogaimat és egy intézetbe jelentkezésre hamisította aláírásomat a pszichiáter.

A betegségeimről éveken keresztül azt hazudta a pszichiátria, hogy képzelődés, amíg életmentő műtétre lett szükség, azóta már többször megműtöttek a pszichiátria által okozott egészségkárosodás következtében.

Kérem írja alá aki nem ért egyet a rasszizmussal és a pszichiátriai visszaélésekkel!

Köszönöm!

Az aláírással felhatalmazom Betti Gabriella Zakar petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.