Petíció Hopp Csilla /Árva Szülő/ támogatására!

Egyhangúlag kiállunk a gyermekét tragikus körülmények között elvesztett édesanya békessegéért és felkérjük az ügyészséget, hogy gondolja át a történtek súlyát a szülő az anya kínszenvedését méltányolva! 

Egy anya aki végignézi gyermeke halálát a kezdettől a végéig, az megkapja a sors legnagyobb büntetését! Ennél nagyobb életre szóló kín nem is létezik! Ebből nincs gyógyulás!!! Örökké kísért, egy életen át!

Hopp Csilla egy baleset szemtanúja volt, ami Árva Szülővé tett egy korábban becsületes, boldog anyát!

De mi történt? Valami, amit hívhatunk véletlennek, sorsnak vagy figyelmetlenségnek....bárminek, ami már nem változtat a történteken! A pokol kínja lett a Szülő anya minden napja a gondolatok pergetése, újbóli lejátszása, a miértek keresése, a vád, az önvád, a sok ha!

Mi akik sorstársak vagyunk, mind tudjuk, hogy mindíg megjelennek ezek a gyötrő kérdések, amelyekre persze nincs is válasz!

Mert mind cselekedhettünk volna másként is!

Például nem engedtük volna a gyermelet motorra ülni, vagy a folyóban fürdeni, vagy nem vittük volna kórházba, vagy épp elvittük volna a kórházba, vagy észrevettük volna a lelki fájdalmait, vagy nem engedtük volna a lépcsőn elesni, a fürdőben nem tartottunk volna hajszárítót, az úszómedencében nem tartottunk volna húsz centis vizet és  egy percre sem engedtük volna szabadon a gyermekünket!

Sorolhatnám az elkövetett hibáinkat! Mert mi mind hibáztunk a saját gyötrő elménk szerint!

De eszerint mindenki hibázik, aki él! Csak van akinek nem hal meg a gyermeke! Ők a szerencsés emberek és Hopp Csilla a szerencsétlen akinek ez a pokoli sors jutott!

Aki nem hibázik, aki nem engedte el soha a gyermekének a kezét és mindíg minden másodpercét kontrolálva tud élni, az nem ember, az robot! Mindenki megtette, megteszi ezt, nem egyszer, hanem számtalanszor! De ezt észre sem vesszük a mindennapok pörgésében. "Az vesse rá a követ, aki maga nem tette ....."

Hopp Csilla egy anya, aki ma már Árva Szülő is, akinek nem büntetés, hanem lelki támogatás jár a világtól, mindenkitől, aki olyan szerencsés, hogy nem lett a gyermeke baleseti tragédia áldozata!

Egyhangúlag támogatjuk aláírásunkkal Hopp Csillát és kérjük az ügyészséget, hogy gyakoroljon emberiességet és hagyja az édesanyát békességben gyógyulni fájó sebeiből, hogy nyugalomban nevelhesse a nagyobbik gyermekét!

2021. 07. 19.

 

 

 


Árva Szülők Alapítvány /ÁSZA/ Gabi Joo    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Árva Szülők Alapítvány /ÁSZA/ Gabi Joo petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...