Petíció az Igazságszolgáltatáshoz a törvény előtti egyenlöségért

Tisztelt Kúria! 

Petíciómat abból a célból indítom, hogy a Független Magyar Igazságszolgáltatás (mint önálló hatalmi ág) bizonyítsa be végre, hogy a törvények mindenkire egyformán érvényesek, azokat senki sem hághatja át büntetlenül. Például ha az átlagpolgár nem sértheti mások személyiségi jogait, nem fotózhatja vagy videózhatja őket beleegyezésük nélkül és nem teheti fel azután ezeket a közösségi médiákra, akkor a Parlamenti Képviselő sem teheti ezt. Ha a tüntetés szervezője nem képes gondoskodni arról, hogy az a tüntetés békés legyen, s a tüntetés befejezése után a tüntetői békésen hazavonuljanak, akkor Ő (is) feleljen érte, legyen akár politikus, akár Párt, akár országgyűlési képviselő. Ha a tüntetésen felhergeli a tüntetőket, azután azt mondja, hogy vége a tüntetésnek, én mosom kezeimet a továbbiak miatt, akkor igenis feleljen a tette következményeiért.... Elvárnám, hogy az ilyen esetekben ez az igazságszolgáltatás ne tartson évekig, hanem gyorsan történjék meg, s ne csak a felhergelt kukagyújtogatók és társaik esetében....

Tisztelt Olvasóm! Kérlek, hogy aláírásoddal támogasd a törvény előtti egyenlőséget sürgető petíciómat. Támogatásodat ez úton is köszönöm.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Fürjes Árpád, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook