Petíció a Kandó Kálmán utca forgalmának egyirányúsításáért.

 Mi, ennek a petíciónak az aláírói, egyben a Kandó Kálmán utca lakói kezdeményezzük, hogy az Önkormányzat szüntesse meg a gépjárművel történő behajtási lehetőséget a Bem József utca felől. Az utca szerkezete, annak szűk keresztmetszete nem bír el kétirányú forgalmat, a gépjárműveknek várakozni kell, amíg a szemből haladó jármű áthalad, jelentősen lassítva a forgalmat. A Bem József utca felől érkezők általában mint alternatív útvonalat használják utcánkat, számottevően terhelve annak kapacitását, rombolva az útburkolat minőségét. A reggeli, illetve esti csúcsidőszakban hosszabb időt kell várakozni az itt lakóknak, hogy ki tudjanak állni.
Kérjük Önkormányzatunk Képviselőit, hogy kezdeményezésünket minél előbb vegyék fel a Közgyűlés napirendi pontjai közé, és bírálják el számunkra pozitívan.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Dalmy Gáspár, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...