Petíció a Kandó Kálmán utca forgalmának egyirányúsításáért.

Mi, ennek a petíciónak az aláírói, egyben a Kandó Kálmán utca lakói kezdeményezzük, hogy az Önkormányzat szüntesse meg a gépjárművel történő behajtási lehetőséget a Bem József utca felől. Az utca szerkezete, annak szűk keresztmetszete nem bír el kétirányú forgalmat, a gépjárműveknek várakozni kell, amíg a szemből haladó jármű áthalad, jelentősen lassítva a forgalmat. A Bem József utca felől érkezők általában mint alternatív útvonalat használják utcánkat, számottevően terhelve annak kapacitását, rombolva az útburkolat minőségét. A reggeli, illetve esti csúcsidőszakban hosszabb időt kell várakozni az itt lakóknak, hogy ki tudjanak állni.
Kérjük Önkormányzatunk Képviselőit, hogy kezdeményezésünket minél előbb vegyék fel a Közgyűlés napirendi pontjai közé, és bírálják el számunkra pozitívan.

Az aláírással engedélyezem Dalmy Gáspár, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.