Összefogás a győri Mosolyvár Óvoda Micimackó tagóvodájának átszervezése ellen!

Ezzel a petícióval szeretnénk minél több támogatót magunk mellé állítani, hogy esélyünk legyen megmenteni szeretett óvodánkat az átszervezéstől, esetleges bezárástól!

Nemrég tudomásunkra jutott, hogy Győr Megyei Jogú Önkormányzata átszervezéseket kíván végrehajtani, amely a győri Mosolyvár Óvoda Micimackó tagóvodáját érinti. Nem hagyjuk, hogy a beleszólásunk nélkül döntsenek egy esetleges bezárásról! A gyermekeink óvodai - nyugodt, kiegyensúlyozott - élete a tét. 

Szeretnénk, hogy ebben a szeretetteljes, gyermekközpontú, családias légkörben töltsék óvodás éveiket és a kistestvéreket, valamint a későbbi ovisokat se kelljen megfosztani ettől. Az óvodapedagógusok és a dadusok csakis a gyerekekért vannak. Tudatos munkával egész nap meg nem állva fejlesztik őket egyéni képességeiknek megfelelően, minden területen. Az óvoda 50 éves épületének elhelyezkedése kiváló, autóforgalomtól elzárt, biztonságos környezetet nyújt a gyerekeknek. Az udvart nemrég újították fel.    Az esetleg üresen maradt csoportszobába akár bölcsődei csoportokat is lehetne szervezni, amelyre kiemelten nagy szükség van, de ha erre nincs lehetőség, a szobát tornaszobának használjuk, illetve különféle fejlesztő tevékenységeknek is teret ad.  

Kérünk mindenkit, aki egyetért kezdeményezésünkkel, írja alá a petíciót és ossza meg ismerősei között, hogy a sok támogatással sikerüljön megmenteni szeretett óvodánkat az átszervezéstől, esetleges bezárástól!