!NEM ELADÓ! Összefogás a Málomi Kutyafuttatóért!

!NEM ELADÓ!
Ezt a petíciót azért indítjuk el, mert a pécsi önkormányzat a Málomi Kutyafuttató értékesítését tervezi - függetlenül attól, hogy a helyiek mit gondolnak erről!
!Ezt nem engedjük!
 
Ez a futtató évek óta a közösség erejével épül-szépül, miközben nagymértékben hozzájárul a városi kutyatartás színvonalának emeléséhez és a szabadidő minőségi eltöltéséhez.
 
Az állatok helyes szocializációja a városi kutyatartás egyik elengedhetetlen feltétele, és ez a terület kiválóan alkalmas arra, hogy akár kezdő kutyusok és gazdáik is biztonságos körülmények között tanulják meg az együttélés alapvető szabályait.
 
Mi, pécsi kutyatulajdonosok a Málomi Kutyafuttató területét pótolhatatlan közösségépítő-, rekreációs, és edukációs térnek tekintjük, amely felett kizárólag a pécsi polgárok rendelkezhetnek, ezért elutasítjuk a pécsi önkormányzat - telket érintő - értékesítési szándékát. 
 
Kérjük, hogy amennyiben Ön is egyetért azzal, hogy ez a gyönyörű pécsi zöldterület maradjon meg Magyarország egyik legszebb és legnagyobb kutyafuttatójának, akkor támogasson bennünket a petíció aláírásával!

IMG_2256.jpg

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy Kecskeméti Emilia láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...