Ne vágjanak ki jeleneteket az Isten áldjon Esperanza!-ból!!

Ennek a petíciónak az lenne a lényege, hogy az RTL-klub magyar TV csatorna délutáni műsoridejében sugárzott 15:45-perckor kezdődő Isten áldjon Esperanza! című sorozatból legyenek szívesek és ne vágjanak ki jeleneteket. A petíció aláírói mind egyetértenek abban, hogy ezt meg kellene szűntetni mivel az egyes részek legfontosabb jelenetei kimaradnak. Volt már rá példa nem is egyszer, hogy egy jelenet kivágása miatt a további jelenetek értelmetlenné váltak mivel nem volt előzményük. Ezért szeretnénk megkérni önöket, hogy ha más sorozatban nem is de legalább ebben az egyben legyenek szívesek törölni a reklámokat vagy pedig ne vágják ki a jeleneteket. Nekünk az sem számít ha a reklám benne marad csak kérjük önöket, hogy azért ne vágjanak ki fontosabb, vagy esetleg kevésbé fontosabb jeleneteket is, hogy a rész végén "csattanó" legyen és a néző másnap is megnézze a sorozatot. Mivel már régóta megy a sorozat szerintem aki eddig nézte az továbbra is fogja. Nekünk nem a "csattanó" a végén a fontos!

Megértésüket köszönjük!

Tisztelettel: A petíció aláírói.

 

Kelt: 2016.04.20 17:30

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Engi Krisztina, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook