Ne vágjanak ki jeleneteket az Isten áldjon Esperanza!-ból!!

Ennek a petíciónak az lenne a lényege, hogy az RTL-klub magyar TV csatorna délutáni műsoridejében sugárzott 15:45-perckor kezdődő Isten áldjon Esperanza! című sorozatból legyenek szívesek és ne vágjanak ki jeleneteket. A petíció aláírói mind egyetértenek abban, hogy ezt meg kellene szűntetni mivel az egyes részek legfontosabb jelenetei kimaradnak. Volt már rá példa nem is egyszer, hogy egy jelenet kivágása miatt a további jelenetek értelmetlenné váltak mivel nem volt előzményük. Ezért szeretnénk megkérni önöket, hogy ha más sorozatban nem is de legalább ebben az egyben legyenek szívesek törölni a reklámokat vagy pedig ne vágják ki a jeleneteket. Nekünk az sem számít ha a reklám benne marad csak kérjük önöket, hogy azért ne vágjanak ki fontosabb, vagy esetleg kevésbé fontosabb jeleneteket is, hogy a rész végén "csattanó" legyen és a néző másnap is megnézze a sorozatot. Mivel már régóta megy a sorozat szerintem aki eddig nézte az továbbra is fogja. Nekünk nem a "csattanó" a végén a fontos!

Megértésüket köszönjük!

Tisztelettel: A petíció aláírói.

Kelt: 2016.04.20 17:30