NE LEGYEN KÖRJÁRAT A 152-ES ÉS A 71-ES BUSZ JÁRATÁBÓL

Sajnos a királyerdő utat lebetonozták, ami miatt jelentősen megnőtt az áthaladó autós forgalom. Sajnos a sebességhatár betartása nélkül, száguldoznak az autósok az új aszfalton. Eddig nyugodt, csendes környezetben élhettek a családok, a gyerekek az utcán játszhattak, de sajnos mostmár kb. életveszélyes lett ez az útszakasz. Nincsenek biztonságban a gyermekeink, állataink. Ráadásul még a busz járatot is erre az útszakaszra tervezik.

Szeretnénk, ha fekvőrendőröket raknának le, hogy a száguldozókat megakadályozzák.

Szeretnénk, ha a busz járatot nem kötnék össze, ugyanis a 152-es buszvégállomástól 3 perc séta a dunapart.

Ha egyetért a kezdeményezéssel, kérem írja alá Ön is a petíciót.

Bán Bettina

Az aláírással engedélyezem Bán Bettina, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.