Ne legyen iskolanyitás, amíg nincs vakcina gyerekeknek

Egyre több orvostól, virológustól hallani, hogy a koronavírus brit mutációja veszélyes a fiatalokra, sőt a gyerekekre is. Hiába oltják be a felnőtt lakosságot, pontosabban annak is csak egy részét, hiába oltják be  a pedagógusokat, ha a gyerekek nem kapnak oltást és beküldik őket a zárt tantermekbe, a vírus futótűzként fog terjedni közöttük, sőt viszik haza a családtagjaiknak is, akik szintén nem kaptak még oltást. Ennek beláthatatlan következményei lehetnek.

Ezért indítom ezt a petíciót.

Ha ennyi hónapot kihúztunk digitális oktatással, néhány hét még igazán belefér.

Tudom, hogy mindenki nehezen viseli már a bezártságot, tudom, hogy sok gyerek depressziós lett, de a depresszió gyógyítható, attól még senki sem került lélegeztetőgépre.

 

Hamarosan lesz vakcina, ami biztonsággal adható gyerekeknek is. Most már húzzuk ki addig!

 

Írd alá, ha egyetértesz azzal, hogy ebben a tanévben már ne nyissák ki az iskolákat, ezt a tanévet már húzzuk ki digitálisan, hogy jövőre nyugodtan és biztonságban vághassunk neki a következő tanévnek.

 

Kérjük, ha ön is félti gyermekét és egyetért velünk abban, hogy ne legyen iskolanyitás mindaddig, míg nincs vakcina gyerekeknek is, írja alá a petíciót!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Viki és Viki petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...