Maradjon a Rock Fm továbbra is a magyar rádió állomásai között!

Tisztelt NMHH!   Arra kérem önöket a többi Rockerrel együttvéve, hogy a Rock FM, ha nem is a 95.8-as frekvencián, de továbbra is üzemeljen. A Rock FM a legjobb adó a mai csatornák között, ezt az alábbiakkal támasztanám alá: Rengeteg új zenekart és zenészt fedeztem fel nekik köszönhetően. Ha a Rock Fm kivonul a köztudatból, megint egy hatalmas űr lesz a Rockerek számára. A Rock reggel műsorvezetői Banita, Jurásek Balázs és Bűdi Szilárd nagyon kreatívak és nem mellesleg Balázs és Szili igazi Rock zenészek! Hatalmasat dob a reggeleken, hogy időnként behívnak zenekarokat és közösen zenélnek. A This day music rovatban Dandó Áditól szintén sok mindent megtudhatunk a régi Rockerekről. A Rockmunkátban Csizinszky Éva jó zenéket ad le és különböző tanácsokkal látja el a hallgatókat, hogy milyen módon vészeljék át a nehéz munkanapokat, Dr. Nagy Árpád tanácsairól nem is beszélve! A Rock délutánban Németh Dia szintén kiváló, megdobogtatja a Rockerek szívét és olykor nyereményjátékokkal színesíti a délutánokat, ahogyan a többi műsorvezető is. Az Ifater Fekete Gáborral sok érdekes és olykor tanulságos esetet említ meg. A Rock kocsma Veres Dórival szintén izgalmas, mert minden egyes alkalommal egy színes egyéniséget hív meg beszélgetőpartnernek. A Rock hétvége is hiánypótló, mert rengeteg programról és egyéb fontos eseményről számol be Barabás Bea a hallgatóknak. A kívánságműsort Thuróczy Richard rendkívül jól vezeti. Richard zenei és szakmai tudása nem mindennapi, színessé teszi a hétvégi délutánokat. A magyar hangokban mindig egy zenekart vonultat fel a műsorvezető. A Rock történelemről és a Stíluslabirintusról nem is beszélve! Ezekben is rengeteg jó számot lehet hallani, amiket más rádiókban soha sem! Ganxsta Zolee felkonferálásai is nagyon hiányoznának! Kérem a Tisztelt NMHH-t, hogy fontolja meg döntését, Rockertársaimat pedig, hogy minél többen írjuk alá ezt a petíciót, hogy lássa mindenki,hogy  mi igen is ragaszkodunk a kedvenc Rádiónkhoz! Rock Forever!