Írja alá országunk új ember, és környezet védő Alkotmányát, hogy érvényre vihessük!

A Magyar Nép új Alkotmánya

Az élethez való jog megtartása, a kizsákmányolás megszüntetése, a természet megóvása közös feladatunk!

Tévhit, hogy nem lehet változást elérni e téren.

Most itt a lehetőség!

Dönthetsz saját, unokáid, és gyermekeid életéről.

A múlt ismerete, valamint az általa okozott félelmek leküzdése, a megszerzett tapasztalatok rendkívül nagy lehetőséget jelentenek egy új Alkotmány létrehozásához.

Olyan Alkotmány létrehozásához, ami rövid, közérthető, és egyértelművé teszi a törvénykezés szent és sérthetetlen alapjait. 

 Az Új Alkotmány, egy ÚJ ESZME.

Az Alkotmány olvasásakor vedd figyelembe, hogy a teremtés folyamata a gondolat, a szó, és a tett egymást követése, és nem pénz kérdése! Ennek tudatosítása magadban, lehetővé teszi egy olyan Alkotmány bevezetését 2022-ben, amely képes kizárni a tőkepolitikát.  

Itt és most ígérd meg Magadnak, hogy kizárólag az Új Alkotmányt szavazod meg a 2022-es választásokon.  Ehhez elengedhetetlen az, hogy egyik pártnak se, és egyik képviselőnek se írj alá semmit, amely a parlamentbe juttathatja őket. Mintha nem adnád senkinek sem oda a (volt) ún. kopogtató cédulát.

Ne nézz, ne hallgass semmilyen politikai hirdetést, ígéretet, de még csak el se menj semmilyen párt propagálásra sem. Csak arra koncentrálj, hogy megfelelő időben, a megfelelő helyen írd alá az Új Alkotmány (párt) képviselők parlamentbe jutását.

Az itteni aláírásod csupán egy előrejelzés szándékodról, semmi más. De számít, mert pontosabban lehet következtetni a jövővel kapcsolatban.   Úgyhogy írjátok alá minél többen, mintha megígérnétek, hogy 2022-ben az Új Alkotmányt, mint új bevezetendő ESZMÉT támogatjátok csak, és meg is szavazzátok azt.

 

Olvasd, hirdesd, oszd, szórólapozz...!

A MAGYAR NÉP ÚJ ALKOTMÁNYA: http://ujalkotmany.com/ 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Magyar Nép petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...